Home     Weblog     Momenten    Behandelingen     Gedachten     Vechtsport     Contact

Weer thuis........gaat slecht

Ik ben twee dagen terug uit het ziekenhuis en het gaat slecht. Pijn misselijk en overgegeven. 's nachts nachtzorg en overdag thuiszorg. Het bed staat in de woonkamer. En ik heb weinig energie omdat ik bijna niks eet. 

Geschreven op 2015 Jan 24 door jandevaan
Opname ziekenhuis....!!

Afgelopen vrijdag ben ik opgenomen in het Daniel den Hoed in Rotterdam. Het was thuis lastig en moeilijk om te slapen, te eten en te drinken. Ik viel kilo's af en heb de afgelopen anderhalve week elke dag overgegeven. Om 11.00 uur waren we in Rotterdam en daar gaan ze nu kijken hoe ze de medicatie het beste af kunnen stemmen op mijn lichaam zodat ik minder pijn ga krijgen en het overgeven overgaat waardoor ik weer zelf voedsel kan eten. 

Ik kreeg meteen twee van die geweldige infusen in mijn lichaam maar daar had ik me wel op ingesteld. Het maakte het niet minder tot hel.......... Een infuus viel mee en zit links onder in de buik maar de nadere moest in mijn rechter arm geplaatst worden. Dat was opnieuw weer zeer kloten. Eerste nacht heb ik niet geslapen vanwege de pijn in mijn rug maar vannacht is dit gelukkig beter gegaan. Met zwaardere medicatie was of ik in een andere wereld zat. Heel apart !

Ik krijg constante toediening van morfine en medicatie tegen de misselijkheid. Hopen maar dat ik weer snel naar huis toe mag. Gelukkig is het voetbal weer begonnen en heb ik wat te kijken op televisie.

Geschreven op 2015 Jan 18 door jandevaan
Gaat niet zo goed..........MRI scan een verschrikking........ Mislukt !

Heb weinig energie, eet minimaal en moet elke dag een keer overgeven. Dus het beetje dat ik eet komt er ook weer uit. Dus, Sonja Bakker, ik heb jou niet nodig om af te vallen hoor ! Wel balen natuurlijk want je wordt mager hoor. De pijn in de rug wordt niet beter en de nachten zijn taai. Ik krijg af en toe wanneer ik op bed lig ongecontroleerde bewegingen van mijn lichaam. Dat is best eng maar kunnen ook een bijwerking zijn van de morfine die ik best veel gebruik op een dag. Helaas nodig maar dit zorgt er ook voor dat ik geen ontlasting heb. Ook daar slik ik dan weer andere medicijnen voor ! 

Aankomende week heb ik een gesprek met mijn behandelend arts in Rotterdam. Ook over de uitslag van MRI scan zal gesproken worden als daar tenminste een uitslag van is omdat ik de scan niet helemaal heb afgemaakt. Deze scan was afgelopen woensdag en is niet gelukt omdat ik na een half uur ermee gestopt ben. Ze wilde toen nog een contrastmiddel inspuiten waarna ik weer terug de tunnel in moest. Dat heb ik niet meer gedaan want het was in een woord gezegd afschuwelijk en ik ga ook nooit meer die tunnel van de MRI scan in, nooit meer ook al is het ten nadele van mezelf. Wat een verschrikkelijk afschuwelijk apparaat is die MRI.................

Geschreven op 2015 Jan 11 door jandevaan
Gaat slechter helaas............

Op oudejaarsdag hebben Joke en ik vanaf 09.30 uur in het ziekenhuis in Rotterdam gezeten. Ze wilde me opnemen maar konden gelukkig al starten met een paar onderzoeken waardoor ik dezelfde dag weer naar huis kon. Het is allemaal erg fijn gegaan in het ziekenhuis, hulp werd snel geboden. We waren om 17.30 uur thuis, wel vermoeiend, ook voor Joke. Ik heb nu voor volgende week een aantal afspraken staan waaronder een MRI-scan van de rug. Ben benieuwd wat de uitslag hiervan is.

Ik voel me niet goed, snel moe, minder eetlust, afvallen. Morfine is op dit moment mijn beste maat. Helaas moet ik ook de kortdurende morfine slikken omdat ik, wanneer ik op bed lig, pijn in de rug krijg. Er zitten natuurlijk bijwerkingen aan de morfine maar die krijg ik er gratis bij dus niet zeuren Jan.............!.

Sinds afgelopen vrijdag komt er voortaan elke dag een wondverpleegkundige langs om de linker oksel/arm/schouder te behandelen. Die huid en bulten/uitstulpingen gaan open en mogen natuurlijk niet ontstoken raken.

Geschreven op 2015 Jan 03 door jandevaan
Spoed Rotterdam ! Teveel pijn..............

Gisteren werd ik gebeld door het ziekenhuis in Rotterdam. Dit was om te vragen hoe het met me ging. Ik heb de situatie uitgelegd en ze zouden overleggen met andere artsen. Vandaag ben ik terug gebeld en ik kan morgen al komen en wordt dan door een soort nood-team geholpen. Erg fijn dat ik zo snel terecht kan. Hopelijk kunnen ze de pijnbestrijding goed af gaan stemmen want vannacht had ik zo'n pijn in mijn onderrug en heupen (voorkant) dat ik om 02.00 uur naar beneden ben gegaan en nog morfine heb ingenomen. Dat was snel op het vorige pilletje dat ik had ingenomen (21.15 uur) maar ik had zo'n pijn dat ik het risico genomen heb. Gelukkig is het goed gegaan en heb ik toch nog een paar uurtjes kunnen slapen.

Ben benieuwd hoe het morgen gaat. Het geeft wel een soort rust dat er nu door specialisten naar wordt gekeken. Gelukkig is Joke vrij en kunnen we samen gaan !

Geschreven op 2014 Dec 30 door jandevaan

<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 Volgende>>

Powered by CuteNews

Januarie 2015