Home     Weblog     Momenten    Behandelingen     Gedachten     Vechtsport     Contact

Fantastisch feest 50 jaar........

Ik heb gisteren mijn 50ste verjaardag gevierd. Het was in een woord gezegd een fantastisch feest. Er waren verschillende emotionele momenten maar ik wilde niet huilen tot een bepaald moment dat iemand naar huis toe ging en afscheid nam. Toen brak ik. Maar wat een geweldige mensen die op mijn feest zijn geweest, in de eerste plaats natuurlijk Joke. Zij is een enorme steun voor me. Maar bij alle mensen die er waren merkte ik bij het naar huis toe gaan dat ze me een hele sterke tijd toewenste, pakte mij heel stevig vast en omhelsde me en dat waren moeilijke momenten voor me hoor ! Het leek toch veel op een echt afscheid voor mijn gevoel. Wel hele mooie waardevolle momenten. Ook was het fijn dat Angela, de vrouw van Marcel de gehele avond foto's heeft gemaakt op een professionele manier. Dat wilde ze gewoon graag doen en is geweldig want het is mooi om dit weer terug te kijken. 

Helaas was het een beetje een domper toen we thuis waren en ik naar de wc ging voordat we gingen slapen. Ik was de gehele vond niet naar de wc geweest maar toen bleek waarom dit was. Ik zal niet in details treden maar het was eng en ik werd een beetje bang. Geen pijn. Gelukkig zijn die symptomen nu minder geworden maar ik denk dat ik morgen wel contact opneem met het ziekenhuis in Rotterdam om het uit te leggen en te horen wat zij  ervan vinden.

Geschreven op 2014 Dec 14 door jandevaan
Pijn in mijn buik ! Bijna 50 jaar........................

De pijn in mijn buik neemt toe. Soms ben ik er een beetje misselijk van. De wrat/uitstulping net boven mijn oksel wordt groter. Ik heb er nog weinig last van. Ook komen er op andere plaatsen bultjes bij. Allemaal op de huid. Helaas nemen de klachten dus toe op dit moment. Ik ben net samen met Joke naar het Elisabeth ziekenhuis in Tilburg geweest om een nieuwe band (bah, bah, bah) aan te laten meten. De arm was aanzienlijk dikker geworden in vergelijking met de vorige keer. Dat heeft met de trombose te maken. Wel vervelend want dat schuurt allemaal tegen de plekken en knobbels in mijn oksel. Ze sturen de nieuwe op.

Ik kijk uit naar morgen want dan vier ik mijn 50ste verjaardag. Daarvoor heb ik een zaaltje afgehuurd en zie ik ook weer mensen die ik een lange tijd niet heb gezien. Ik wordt op 15 december 2014 50 jaar. Samen met Joke ga ik er een hele mooie dag van maken. Wat ik ook geweldig vind is dat Hans uit Ierland speciaal naar Nederland is gekomen om samen met mij de verjaardag te vieren. Hij is al en Nederland en hij is al bij mij langs geweest.  Een geweldige vent !

Geschreven op 2014 Dec 12 door jandevaan
Controle bestralingen goed maar.....................

Gisteren ben ik in het ziekenhuis in Rotterdam geweest en heeft de radiologe naar mijn oksel gekeken. Dat was op zich goed aan het genezen. Helaas komen er een paar andere uitstulpingen buiten op de huid bij. Ik dacht dat dit als gevolg van de bestralingen was maar volgens de radiologe is dat niet het geval omdat de bestralingen niet op die plaatsen heeft plaatsgevonden. Waarschijnlijk zijn het uitzaaiingen maar als ik dat zeker wil weten moet ik daar een biopsie van laten nemen en dat laten onderzoeken. Helaas............................... 

Geschreven op 2014 Dec 05 door jandevaan
Slechte dag........

Gisteren heb ik een slechte dag gehad. Ik voelde me niet goed toen ik opstond. Ik had last van mijn buik maar dat heb ik al een paar dagen. Pijn in het midden van de buik. Ik heb even lekker op de wc gezeten en het was inderdaad diarree. Ook heb ik een kort gesprek gehad met de wc maar het waren voornamelijk braakneigingen. Er kwam niet veel uit. 

De buik voelt nog niet goed maar ik heb er nu niet zoveel last van. Ik ben vanmorgen om 08.00 uur bij de fysio geweest voor de pijn in mijn rechterbeen, bil, rug. Straks moet ik om 11.30 uur in het Erasmus MC in Rotterdam zijn om de oksel die bestraald is door de radiologe na te laten kijken.

En zo blijf ik lekker bezig.................. 

 

Geschreven op 2014 Dec 04 door jandevaan
Niet zo zeiken, over 2 weken wordt ik 50 jaar !

Ik moet niet zo zeiken want ik schrijf alleen maar de negatieve dingen op die er momenteel gebeuren. Ik vergeet daarbij bijna dat ik over 2 weken op 15 december 50 jaar wordt. Daarvoor heb ik een leuk feestje georganiseerd dus ik moet niet zo klagen. Ik heb er echt zin in.......................... 

Geschreven op 2014 Dec 01 door jandevaan

<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 Volgende>>

Powered by CuteNews

Januarie 2015