Home     Weblog     Momenten    Behandelingen     Gedachten     Vechtsport     Contact

CT-Scan toch vervroegd !!!!

Ik heb vandaag telefonisch contact gehad met mijn behandelend arts in Rotterdam. Ik vertrouw de pijnklachten in mijn buik niet meer. Ze lijken op dezelfde klachten als waar het een jaar geleden allemaal mee begonnen is. De arts vertelde dat de tumormarkers iets gestegen waren maar niet in die mate om mij zorgen over te maken. Daarom had hij mij niet meer terug gebeld. Echter, vanwege deze stijging in combinatie met mijn buikklachten vond de arts het ook nodig om de CT-Scan een maand eerder te laten plaats vinden. Deze staat nu gepland op 09-01-2014. Nu maar hopen, heel veel hopen !!!!!!!

Geschreven op 2013 Dec 27 door jandevaan
Zorgen !

De buikklachten blijven en daar maak ik me zorgen om. De pijn is minimaal maar de klachten lijken erg veel op de klachten in de buik waarmee alles begonnen is. Ik hou me wel vast aan het feit dat de bloedwaarden vorige week goed waren. Vooral wanneer ik in bed lig voel ik de klachten, vooral omdat ik dan niet afgeleid ben (soms door Joke he) en om die gedachten dan uit te schakelen is erg moeilijk. Ik denk natuurlijk wel eens dat het weer fout gaat maar probeer dan aan de positieve dingen te denken zoals:  Ik voel me goed, de haren zijn weer terug, sporten gaat steeds beter, ik weeg weer voldoende en ik werk weer een aantal uren per week. Dat zijn toch goede tekens ! 

Geschreven op 2013 Dec 23 door jandevaan
Gelukkig goed nieuws

De uitslag was goed gisteren in het ziekenhuis. De bloedwaarden stijgen wel erg langzaam vertelde de arts maar ze stijgen en dat is positief. Hij had ook naar mijn buik en de balletjes gekeken (sorry bal) en dat was allemaal ok. Hij vond het niet nodig om de CT-scan te vervroegen tenzij ik dat wilde omdat ik me toch ongerust maakte. We hebben besloten om dit niet te doen. De uitslag van de "Tumormarkers" was nog niet binnen toen we weg gingen uit het ziekenhuis gisteren maar de arts zou me terug bellen wanneer de uitslag daarvan niet goed was. Hij heeft gelukkig niet gebeld. Wel spannend hoor, zeker ook voor Joke want ik vind het voor haar  ook moeilijk omdat zij niet voelt wat ik voel en toe moet kijken als het ware. Ik heb wel een geweldige steun aan haar en dat is fijn hoor !!!

smiley

Geschreven op 2013 Dec 17 door jandevaan
Wat minder goed nieuws !

Ik heb sinds 1 week wat klachten in mijn buik en dat is een beetje zorgelijk. Meteen leg ik natuurlijk de link met hoe de ziekte is begonnen, namelijk ook met pijn in mijn buik. Ik heb het een week afgewacht maar het is niet beter geworden. Ik heb vandaag dus, op aanraden van Joke het ziekenhuis gebeld en de behandelend arts gesproken. De afspraak is gemaakt om al aanstaande maandag naar het ziekenhuis in Rotterdam te komen, bloed te laten prikken en een gesprek met de arts daarover te hebben. hij kijkt dan ook mijn buik na en afhankelijk van deze uitslagen kan de CT-scan die in februari 2014 gemaakt wordt vervroegd moeten worden. Gelukkig gebeurd dit allemaal snel. Het is wel spannend op dit moment maar ik kan niet meer doen als afwachten.

Geschreven op 2013 Dec 13 door jandevaan
Starten met werken !

Ik ben gisteren op het kantoor van Scorpions in Etten-Leur geweest om te bespreken of ik werkzaamheden kan verrichten op het kantoor. Ik wil weer aan het werk en wanneer ik het rustig op kan bouwen moet dat gaan lukken. Het is heel fijn dat ik alle vrijheid krijg bij Scorpions om weer te beginnen en dat ik ook weer hier kan gaan werken. Ik heb afgesproken om met 2 dagen in de week te beginnen en een paar uurtjes per keer. Het is erg fijn dat me deze kans geboden wordt zodat ik op een goede manier weer terug kan komen in het arbeidsproces. Morgen ga ik beginnen. Het was gisteren trouwens wel een speciale datum omdat het precies 1 jaar geleden was dat ik op 03-12-2012 de uitslag heb gehad dat ik kanker heb !!

 

Geschreven op 2013 Dec 04 door jandevaan

<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 Volgende>>

Powered by CuteNews

Januarie 2015