Home     Weblog     Momenten    Behandelingen     Gedachten     Vechtsport     Contact

Bloedwaarden laag en training een tegenvaller !!!!

Afgelopen maandag de controle op de bloedwaarden gehad in Rotterdam. Deze zijn nog niet op het juiste niveau. Vooral de weerstand en het HB (zuurstof) gehalte zijn nog niet goed. Uitkijken dus en ik moet me nog steeds aan de regels van afgelopen tijd houden. Volgens de arts heeft mijn lichaam met deze laatste 3 zware chemokuren een enorme optater gehad. Er is nu ook geen behandeling met chemo meer mogelijk omdat het zwaarste geschut (woorden van de arts) deze laatste 3 chemokuren is ingezet. Mocht blijken dat nog niet alle kanker uit mijn lichaam is aan de hand van de CT-scan dan is alleen een operatie nog mogelijk. Mits ze erbij kunnen in mijn lichaam.

Ik ben net (18.00 uur) weer voor de eerste keer wezen trainen in de sportschool. Hiervoor had ik toestemming van de arts. Het was een hele grote zware tegenvaller. Ik heb lichamelijk erg veel ingeleverd. Balen dus. Wel met een glimlach hoor !!

smiley

Geschreven op 2013 Oct 16 door jandevaan
Bedankt !

Iedereen bedankt voor de mooie reacties. Ik schrijf nu niet elke dag meer omdat ik thuis ben. Het gaat goed met me hoewel ik wel snel moe ben maar de conditie bouw ik wel weer op. Net zoals het eten wat al best goed gaat. Aanstaande maandag moet ik terug naar het ziekenhuis in Rotterdam voor een tussentijdse controle. Dan wordt ook de afspraak gemaakt voor de zeer belangrijke CT-scan. Deze scan is bepalend voor de rest van mijn leven.

Er is deze week een artikel geschreven over mij in een paar plaatselijke kranten. Als je op onderstaande link klikt komt je bij het artikel:

http://www.deweekkrant.nl/files/pdfarchief/DMR/20131010/DMR_DMR-1-21_131010_3.pdf

 

 

Geschreven op 2013 Oct 12 door jandevaan
Zo blij !!!

Ik ben zo blij en gelukkig dat ik weer thuis ben. Ik voel me goed, eet weer veel meer hoewel de smaak nog niet terug is. De meeste voedingsmiddelen smaken een beetje vies maar dat komt wel weer terug. Ik wandel lekker met Joke elke dag om zo de eerste week een beetje op krachten te komen. Ik ben snel moe. Bijvoorbeeld na het douchen (sinds tijden weer lekker onder de straal gestaan) ben ik erg moe. Maar dat bouw ik wel weer op. Gelukkig is Joke nu een aantal weken vrij en het is erg fijn om weer bij elkaar te zijn. Ik kom nu wel vanuit de kabouter-wereld (10 weken op een kamertje van 3 bij 4 meter) in de grote mensen-wereld en dat is weer wennen. Komt goed !!!!!!!!!!!

enlightened

Geschreven op 2013 Oct 09 door jandevaan
Verrassing !!!!!!!!

Gisteren om 15.30 uur kreeg ik geheel onverwachts het bericht dat mijn bloedwaarden flink waren gestegen. Ik mocht naar huis. Wel moest de Hickman-katheter er nog uit gehaald worden. Ik kreeg eerst nog een zakje bloedplaatsjes via het infuus toegediend want dat was nodig om de Hickman-katheter er uit te halen. Dat was nog een hele operatie. Onder plaatselijke verdoving is dit uitgevoerd. Alles bij elkaar heeft dat bijna een half uur geduurd. De arts moest meerdere keren bij verdoven en het was pijnlijk. Maar hij is er uit gelukkig en ik ben thuis. Lekker genieten samen met Joke !

Thuis !!!

Geschreven op 2013 Oct 07 door jandevaan
Weer een dag !!

Ik voel me goed maar zit te wachten tot de bloedwaarden gaan stijgen. Ik denk elke morgen wanneer ik op sta: "Dit is de eerste dag voor de rest van mijn leven" ...................enlightened

Geschreven op 2013 Oct 06 door jandevaan

<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 Volgende>>

Powered by CuteNews

Januarie 2015