Home     Weblog     Momenten    Behandelingen     Gedachten     Vechtsport     Contact

Stamcellen transplantatie

Vanmorgen hebben ze een derde (andere 2 volgen nog bij de laatste 2 zware chemo's) van de geoogste stamcellen terug in mijn lichaam geplaatst. Ging goed, stelde niet zoveel voor. Ik voel me wel steeds moeier worden maar verder gaat het tot nu toe wel. Alleen die braakneigingen zijn vervelend, vooral wanneer ik moet eten.

Geschreven op 2013 Jul 30 door jandevaan
Rustdag bijna voorbij ....

Mijn "Rustdag" zit er bijna op. Morgen gaat de stamcellen-transplantatie beginnen. Hopelijk reageert mijn lichaam goed maar dat is afwachten natuurlijk. De eerste 3 dagen van zware chemo toedienen zijn best goed verlopen. Ik heb vandaag wel problemen met eten en heb dan ook niet veel op, kotsneigingen ! Het filmpje dat ik op mij website heb gezet werkt nog niet zoals het moet maar ik hoop dat dit nog gaat lukken. (op homepage)

Geschreven op 2013 Jul 29 door jandevaan
Laatste chemo van de eerste kuur is ingestroomd !

Vanmiddag om 16.00 was de laatste zware chemo klaar met instromen in mijn lichaam. De eerste 3 dagen heb ik zware chemo toegediend gekregen, nu krijg ik morgen 1 rustdag en dan volgt dinsdag de stamcellen-transplantatie. Dan begint de "DIP" en die duurt gemiddeld 3-4 weken. In totaal krijg ik 3 van deze chemokuren, dus dan ben ik al gauw 3 maanden verder.

Ik ben gelukkig deze eerste 3 dagen niet echt erg ziek geweest en dat is mooi meegenomen. Afwachten maar hoe het gaat. Vanavond lekker darten kijken !

Geschreven op 2013 Jul 28 door jandevaan
Gewoon stom

Als je het deurtje van een kastje open laat staan en je komt omhoog gaat het verkeerd natuurlijk, auw.

Ik heb gisteren de eerste dag van de zware chemo gehad. Ik voelde me 's avonds wel iets misselijker worden maar heb daar een pilletje voor gehad. Ik ben nu begonnen met de tweede dag zware chemo. Is best een rara gedachte op het moment dat ze infuus weer aansluiten. Hoe zal mijn lichaam nu gaan reageren ? De eerste dag ben ik in ieder geval goed door gekomen. Ik ga nu fietsen want ik probeer toch een beetje in beweging te blijven. De hometrainer staat op mijn kamer !

Geschreven op 2013 Jul 27 door jandevaan
Het feest is begonnen

Ik ben gisteren om 20.00 opgenomen in het ziekenhuis Daniel den Hoed in Rotterdam. Mijn broer Kees heeft gereden en natuurlijkwas Joke erbij. We hebben koffie gehad van een hele erg leuke broeder. Vraag dat maar eens aan Joke en mijn broer Kees. 

Vandaag:  

Ik heb wat ruimte gemaakt in de kamer want het duurde nogal even voordat ik aan de andere kant van mijn bed stond met de infuuspaal want ik moest me in allerlei bochten wringen om langs mijn bed te komen. Omdat ik lang ben heb ik een bedverlenging gekregen maar dat is tevens een kamerverkleining geworden. 

09.40 uur:  De eerste zak chemo stroomt in mijn lichaam. Nu gaat het eindelijk beginnen !!! Ik voel me nog goed.

Geschreven op 2013 Jul 26 door jandevaan

<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 Volgende>>

Powered by CuteNews

Januarie 2015