Home     Weblog     Momenten    Behandelingen     Gedachten     Vechtsport     Contact

Morfine....... niet meer.........was eng !!!!

Ik heb 1 pilletje Morfine geslikt eergisteren en mijn lichaam reageerde daar zo heftig op dat ik er bang van werd. Het was net of mijn hele lichaam verdoofd was en ik ben ook erg duizelig geworden, net of ik af en toe flauw ging vallen. Het schijnen bijwerkingen te zijn. Gelukkig was de pijn wel minder die nacht. Mooi meegenomen toch ? 

Gisteren ben ik bij de huisarts geweest omdat ik behoorlijk wat pijn voelde aan de rechter kant ter hoogte van borst en ook de rug. Ook met diep ademhalen was het erg pijnlijk. De huisarts heeft me onderzocht maar gelukkig niks ernstigs kunnen vinden. Ik moest van hem wat extra Dicloflenac slikken en de Morfine niet meer. Dat heeft gelukkig geholpen en de pijn van gisteren is zo goed als weg. Helaas wel slecht geslapen vanwege de pijn onder de linker oksel waar mijn grote vriend "knobbel" aan het vervelen is. 

Aanstaande dinsdag moet ik naar Rotterdam Daniel den Hoed. Dan worden de voorbereidingen getroffen voor de bestralingen die waarschijnlijk de volgende dag gaan beginnen maar dat hoor ik dinsdag. Fijn dat het al snel gaat gebeuren want pijn is niet zo leuk !

 

Geschreven op 2014 Nov 07 door jandevaan
Het gaat alleen maar erger worden !

Vandaag heb ik samen met Joke 5 minuten bij de professor gezeten in Rotterdam om te horen dat het alleen maar erger gaat worden. Pijnbestrijding is nog het enige wat er voor mij mogelijk is. Ach, eigenlijk wist ik dit al !

Ik heb nu morfine gekregen. Hopelijk wordt de pijn minder en kan weer goed slapen. Voor de bestraling is nog niet gebeld. 

Geschreven op 2014 Nov 05 door jandevaan
Bestraling gaat beginnen !!!!!!!

Ik ben gisteren samen met Joke in het ziekenhuis in Rotterdam geweest. Wat een deprimerende toestand is dat op de afdeling radiologie. Daar zie je dus de ergste gevolgen van deze ziekte bij de mensen die daar ook in de wachtkamer zitten. Bah.....

Ik krijg deze week een oproep om een halve dag in het ziekenhuis te verblijven om de voorbereidingen voor de bestraling te treffen. Ze gaan dan van alles aanmeten en moet ik door een CT-scan. Daarna volgen volgens de plannen 5 bestralingen die achtereenvolgens op aaneengesloten dagen plaats gaan vinden. De eerste 2 weken zal waarschijnlijk de pijn erger worden maar daarna moet deze afnemen. De bijwerkingen vallen mee maar het is natuurlijk afwachten hoe mijn lichaam reageert op de bestralingen. 

Geschreven op 2014 Nov 04 door jandevaan
Pijn wordt vervelend

De pijn in mijn linker oksel is vervelend aan het worden. Overdag heb ik er niet zoveel last van maar ik kan er 's nachts slecht van slapen. Morgen heb ik de eerste afspraak in het Erasmus MC in Rotterdam op de afdeling radiologie voor bestraling. Ben benieuwd.......

Geschreven op 2014 Nov 02 door jandevaan
Radiologie afspraak

Gisteren werd ik gebeld vanuit het Erasmus MC in Rotterdam door de afdeling radiologie. Aanstaande maandag heb ik daar al een afspraak. Dat is dus niet in Daniel den Hoed. Er zal nog niet bestraald worden denk ik maar meer worden gekeken hoe ze het zullen gaan doen. Deze informatie krijgt dan de professor waar we 2 dagen later naar toe moeten. Wel lekker snel allemaal................. 

Geschreven op 2014 Oct 29 door jandevaan

<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 Volgende>>

Powered by CuteNews

Januarie 2015