Home     Weblog     Momenten    Behandelingen     Gedachten     Vechtsport     Contact

Nog meer pijn, jippie !!

De pijn wordt heftiger in mijn buik maar nu ook in mijn rug. Dat is niet de pijn die ik wel vaker heb in mijn rug. Ik heb met de huisarts overlegd en heb zwaardere pijnmedicatie gehad, Tramadol genaamd. Deze ga ik slikken in combinatie met de paracetamol. Als ik de pijn overdag vol kan houden pak ik paracetamol want dat is niet zo belastend wat betreft eventuele bijwerkingen. Een uurtje voordat ik ga slapen neem ik Tramadol in. Ik heb al een paar nachten slecht geslapen door de pijn.

De pijn kan ik wel hebben maar de gedachten waardoor die pijn veroorzaakt wordt en wat de gevolgen hiervan gaan zijn vind ik erger. Er gebeurt iets in mijn lichaam waarover ik geen controle heb en dat is geen fijn gevoel. Gelukkig voel ik me niet misselijk en verder wel goed. Naar het ziekenhuis gaan heeft geen zin want ze kunnen toch niets doen aan de klachten, behalve wanneer de pijn te heftig wordt. Dan kan eventueel bestraling nog helpen maar niet genezen, jammer he !! Het is wel een heel fijn gevoel dat Joke bij me is.

Ik wist trouwens niet dat pijn zo'n zeer kon doen................ 

Geschreven op 2014 Oct 09 door jandevaan
Veel pijn............

Vannacht heb ik bijna niet geslapen omdat ik veel pijn had in mijn buik. Ik ben de afgelopen week bij de huisarts geweest en met hem gesproken over zwaardere pijnbestrijding maar omdat ik het toen met paracetamol kon redden was dat niet nodig. Aan zijn reactie te merken was dit ook beter dan overschakelen op zwaardere pijnbestrijding. Maar de pijn neemt toe en de paracetamols helpen niet op dit moment. Ik wacht nog een dag af en kijk of ik vannacht minder pijn heb anders ga ik morgen met de huisarts overleggen wat ik het beste kan gaan doen. Ik ben vanmorgen in de sportschool wezen trainen en dat ging best goed. Ik heb zelfs een paar oefeningen met gewichten gedaan. Uiteraard lichte gewichten en weinig herhalingen. Nu afwachten of mijn arm dikker wordt. 

De pijn in de buik geeft wel te denken natuurlijk !

Geschreven op 2014 Oct 06 door jandevaan
Even andere wereld in Vlissingen !

De afgelopen dagen ben ik samen met Joke in Vlissingen geweest. Het was erg fijn samen en we hebben genoten. Ik was blij om even uit de wereld van ziek zijn te leven. Helaas heb ik wel pijn in mijn buik gehad en verschillende keren was dit behoorlijk heftig. Gelukkig kon ik het onder controle krijgen en heeft het niet onze vakantie verpest ! Kutziekte.....

 

Geschreven op 2014 Oct 02 door jandevaan
Uitslag is weer bevestiging en confrontatie !

Vandaag heb ik de uitslag van het bloedprikken gehad in Rotterdam. De slechte waarden zijn weer verder gestegen maar de organen zijn gelukkig nog goed. De professor had het wel over een moment dat waarschijnlijk gaat komen en dat onomkeerbaar is. Er is dan geen weg meer terug. Hij zei dat mijn lichaam dan een "knak" krijgt wat zich uit in bijvoorbeeld vermoeidheid, afvallen door verminderde eetlust en bepaalde activiteiten die ik niet meer kan doen. Dat kan nog een paar jaar duren maar ook een paar maanden. Natuurlijk kan hij daar geen tijd voor geven wanneer dat gaat gebeuren. 

Het is wel goed dat ik drie keer in de week ga trainen en goed eet en drink. Mede daarom en natuurlijk aan de hand van de waarden van het bloed denkt de professor dat het proces op dit moment langzaam gaat. Dat is goed om te horen natuurlijk !!

De pijn in mijn buik wordt waarschijnlijk veroorzaakt doordat de uitzaaiingen/tumor groter worden en op zenuwen gaan drukken. Het elke dag zelf injecteren tegen trombose moet ik voor de rest van mijn leven blijven doen !

Het is erg fijn dat Joke bij me is. Ik voel me OK, eet en drink goed en sport 3 keer in de week. Vol blijven houden he !!!!!!!

Geschreven op 2014 Sep 24 door jandevaan
Bloed prikken !

Vandaag bloed wezen prikken in Rotterdam. Aanstaande woensdag weer naar Rotterdam voor de uitslag en een gesprek met de professor.

 

Geschreven op 2014 Sep 22 door jandevaan

<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 Volgende>>

Powered by CuteNews

Januarie 2015