Home     Weblog     Momenten    Behandelingen     Gedachten     Vechtsport     Contact

Uitslag..........jammer maar helaas !

Ik heb net de uitslag van de andere bloedwaarden van met name de tumormarkers gekregen en die zijn helaas weer gestegen. Dat was te verwachten natuurlijk vanwege de toename van knobbeltjes in mijn lichaam. Na het gesprek met de arts is de waarheid dat de ziekte terug is en dat er niets meer aan gedaan kan worden. Op dit moment gaat het ziekteproces volgens de artsen gelukkig langzaam maar het is een kwestie van tijd die niemand kan voorspellen ! Jammer.

sad

Geschreven op 2014 Aug 22 door jandevaan
Tja, weer bevestiging............

Gisteren in het ziekenhuis in Rotterdam geweest. De klachten gaan komen en daar kan niemand iets aan doen. Lichamelijk onderzoek wees niet uit dat er bepaalde organen in de problemen waren. Goed dus ! Toen bloed geprikt en een deel van de uitslag is gisteren al door gebeld maar de uitslag van het andere deel, met name de tumormarkers, krijg ik vandaag omdat dit meer onderzoek vereist. De lever en nieren waren in ieder geval goed en das positief (raar woord eigenlijk). 

Geschreven op 2014 Aug 22 door jandevaan
Paracetamol...... bah !

Ik heb gisteren avond paracetamol gepakt. Dat is tegen mijn principes en zal ik dat niet zo gauw doen maar toen ik in bed lag had ik teveel last van de knobbel onder mijn linker oksel, pijn. Toen ben ik uit bed gestapt en heb paracetamol geslikt waarna ik de nacht wel rustig heb kunnen slapen. Wel balen !

Geschreven op 2014 Aug 17 door jandevaan
Geestelijk zwaarder als lichamelijk ......................

Maakt m'n geest me gek of breng ik hem zelf tot wanhoop................. ?

Geschreven op 2014 Aug 14 door jandevaan
Afspraak in Rotterdam 5 weken vervroegd !

Ik heb net gebeld naar Rotterdam en mijn bezorgdheid over de toenemende klachten verteld. Ik kan nu al volgende week in Rotterdam terecht. Wel bij een andere arts omdat mijn behandelend arts er dan niet is maar dat maakt me niets uit. Vanmorgen heb ik even een gesprek met de WC gehad. Ik had braakneigingen maar er kwam niets uit. Ik voelde me niet ziek of misselijk maar de braakneigingen kwamen gewoon opzetten. Ik voel me nu ook goed maar maak me zorgen over de toenemende buikklachten. Ook worden de knobbeltjes in nek en onder de oksel gevoeliger, soms een beetje pijnlijk. Ik voel aan de rechterkant onder de oksel ook zo'n pijn maar kan geen hobbeltje of knobbeltje ontdekken. Volgende week hoor ik weer meer, geeft wel wat rust nu. Ook voor Joke natuurlijk !

 

Geschreven op 2014 Aug 12 door jandevaan

<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 Volgende>>

Powered by CuteNews

Januarie 2015