Home     Weblog     Momenten    Behandelingen     Gedachten     Vechtsport     Contact

Buikklachten worden erger....................

De klachten in mijn buik nemen toe. Vannacht heb ik slecht geslapen omdat ik bijna constant een zeurende pijn aan de onderkant van mijn buik had. Dat was over de gehele breedte van mijn buik, van links naar rechts. Niet fijn. Ik voel me vermoeider, mede daardoor. Ook houd ik Joke wakker natuurlijk, dat vind ze niet erg maar zij moet wel weer gaan werken he ! De knobbels in mijn nek en met name in mijn linker oksel worden gevoeliger. Ik voel me ook minder fit als 2 maanden geleden maar dat kan ook komen doordat ik slecht slaap en niet buiten hardloop op het moment. Dat doe ik bewust niet omdat mijn heupen af en toe pijnlijk zijn. Kan overbelasting zijn maar ik heb ook een verhaal gehoord of gelezen dat............ Niet zoveel denken Jan ! Gezien de omstandigheden voel ik me goed en mag ik niet klagen. 

Geschreven op 2014 Aug 08 door jandevaan
Meer pijntjes.......... Deelname onderzoek !

Ik ben gisteren naar de huisarts geweest en heb met hem een aantal probleempjes besproken die momenteel spelen. De knobbel in mijn linker oksel, de braakneigingen in de nacht van donderdag op vrijdag toen ik op mijn rechterzij lag, het gevoeliger worden van de knobbeltjes, een eventueel nieuw knobbeltje in de hals/keel aan de rechter kant van de nek. Dit zijn allemaal signalen die bij mijn ziekte horen en dat de ziekte aan het vervelen is. Daar kon de huisarts op dit moment niets aan doen en het ziekenhuis in Rotterdam ook niet. Het was fijn om dit ook met de huisarts te bespreken.

Ik heb vanuit het ziekenhuis in Rotterdam de vraag gehad of ik wil deelnemen aan een medisch-wetenschappelijk onderzoek met als doel het vroegtijdig opsporen van zaadbalkanker bij mannen. Hier ga ik aan deelnemen want dat vind ik belangrijk.

 

Geschreven op 2014 Aug 02 door jandevaan
Voel me niet zo goed, pijn !

Ik heb de afgelopen week een scherpe pijn gehad in mijn buik. Dat hield ook langere tijd aan. Ook in nacht heb ik tot 2 keer toe op de rand van het bed gezeten omdat ik behoorlijk wat pijn had. Dat was in mijn buik maar ook aan de rechter kant van mijn rug. De pijn verdween wel weer maar het was gewoon lastig. Ook de knobbels in mijn nek en oksel zijn gevoeliger aan het worden, met name op mijn linkerzij liggen is af en toe lastig i.v.m. de knobbel die onder de linker oksel zit. Het gaat allemaal wat meer pijn doen en dat geeft te denken. Ik voel me nu niet zo goed en ben moe. Dat kan ook te maken hebben met het feit dat ik de afgelopen week slecht geslapen heb in verband met hangjongeren die buiten nogal luidruchtig waren in de nacht. En dat elke nacht he ! Is voor Joke natuurlijk ook niet fijn want die moet de volgende dag wel weer werken !

Geschreven op 2014 Jul 28 door jandevaan
Weer een aantal knobbeltjes erbij !!!

Helaas ontdekte ik eergisteren weer een knobbel, nu onder mijn linker oksel. Er zitten er meer onder maar ik had geen zin om verder te voelen. Deze is echter goed zichtbaar en dat is niet fijn. Ik heb daar vannacht ook last van gehad wanneer ik op mijn linker zij lag. Het deed pijn. Ik vind dat het op dit moment snel gaat met de knobbels en hobbels. Hopelijk zet dit niet door want het geeft wel een rotgevoel !! Het lijkt erop dat de ziekte zijn grote aanval in heeft gezet...................

sad

Geschreven op 2014 Jul 16 door jandevaan
Begin gemaakt voor het einde...................

Ik ben vandaag naar een uitvaartcentrum geweest om informatie op te halen. Ik zal en wil toch samen met Joke alles gaan regelen voor mijn uitvaart. Hopelijk duurt dat nog heel lang maar nu kan ik dit nog zelf doen en ik vind het belangrijk dat alles goed geregeld wordt en zeker ook dat Joke niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Het gaf wel een apart gevoel toen ik in dat uitvaartcentrum binnen stapte maar het is goed gegaan !

Geschreven op 2014 Jul 14 door jandevaan

<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 Volgende>>

Powered by CuteNews

Januarie 2015