Home     Weblog     Momenten    Behandelingen     Gedachten     Vechtsport     Contact

Een paar gedachten !

In gedachte verzonken was ik blij,

ik was strijdend bezig met Joke aan mijn zij.

De realiteit is echter hard en de strijd die ik voer,

is dezelfde als die van mijn pa, Giel d'n Boer.

Mijn kansen zijn echter groter, dat is mijn hoop,

de toekomst is onzeker en ligt in een grote knoop.

Een gedachte is dat hopelijk pas over 30 jaar,

ik toch kan zeggen, ik heb het gered maar het was wel zwaar.

Om de lach niet te vergeten,

is het fijn om te weten,

dat ooit op mijn grafzerk zal staan.

hier ligt die gekke ouwe Jan de Vaan !

 

 

Geschreven op 2014 May 24 door jandevaan
Uitslag goed en beetje slecht..................

De uitslag van het bloed afgelopen woensdag 14 mei in Rotterdam was goed omdat de bloedwaarden aan het stijgen zijn. Helaas zitten daar ook de "Tumormarkers" bij en dat is niet goed. Volgens de professor betekent dit dat de ziekte onrustig is. Dat verklaart waarschijnlijk de (buik) klachten die ik af en toe heb. Omdat deze klachten ook weer elke keer verdwijnen heeft het volgens de professor geen zin om nu een CT-scan te maken. Ik ben dus nog steeds herstellende van de laatste zware chemokuur die ik op "Isolatie" heb gehad maar gelukkig stijgen de andere waarden in ieder geval !!

"Het beest in mijn lichaam is aan het grommen en maakt zich langzaam klaar om aan te vallen" .

 

Geschreven op 2014 May 16 door jandevaan
Bloed prikken..................

Ik ben gisteren samen met Joke naar Rotterdam geweest om bloed te laten prikken. De uitslag krijg ik aanstaande woensdag 14 mei 2014 in Rotterdam. Ik heb er een goed gevoel bij ondanks dat de buikklachten toe zijn genomen. 

yes

Geschreven op 2014 May 13 door jandevaan
Zorgen.......!

Vannacht heb ik slecht geslapen omdat mijn buikklachten toenemen. Gewoon pijn gehad. Ik heb tot nu toe nog niet zoveel last daar van gehad. Ook krijg ik af en toe in de nacht een stekende pijn in mijn rug. Deze concentreert zich op 1 plaats. Dat geeft een slecht gevoel want het zijn geen spieren die pijn doen omdat ik verkeerd gelegen heb. Ik neem in gewicht toe en mijn buik wordt dikker. Alles bij elkaar krijg ik op dit moment last van klachten en dat geeft natuurlijk te denken he !!!

Geschreven op 2014 May 09 door jandevaan
Iets meer klachten !

Ik krijg wat meer klachten in mijn buik. Het is nog minimaal en ik heb er geen last van in de zin dat ik daardoor gehinderd ben om bepaalde dingen te doen. Wel had ik in de afgelopen week 2 dagen achter elkaar in de nacht een behoorlijke pijn in mijn rug, net onder mijn rechter schouderblad. Ik werd daar wakker van en moest even op de bedrand gaan zitten. Na 10-15 minuten was dit weer weg. Overdag had ik er geen last van. Ook rechts onder in mijn buik heb ik af en toe meer pijn. Ook weer minimaal maar alles bij elkaar lijkt het erop dat bepaalde klachten zich aan het ontwikkelen zijn. Ik breng natuurlijk al vrij snel een bepaalde pijn in verband met mijn ziekte maar dat hoeft natuurlijk niet zo te zijn. Wel zegt mijn gevoel dat het zo is.......................... Op 14 mei heb ik weer een controle in het ziekenhuis. Ben benieuwd wat dat oplevert. Ik voel me verder goed !  wink

Geschreven op 2014 May 02 door jandevaan

<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 Volgende>>

Powered by CuteNews

Januarie 2015