Home     Weblog     Momenten    Behandelingen     Gedachten     Vechtsport     Contact

Zo'n dag, zo'n momentopname......................

Wat nu ? Het begint een beetje doelloos te worden, mijn wereld wordt steeds kleiner en daar moet ik uit zien te komen. Ik ben ontzettend bezig met het nadenken over heel veel zaken zoals weer werken, toekomst, studie, mijn relatie en hoe ik dit allemaal het beste kan invullen. Ook financieel ben ik er maandelijks op achteruit gegaan dus daar moet ik ook rekening mee houden. Mensen zeggen dan dat ik hulp moet zoeken maar dat klinkt voor mij net alsof ik zelf niets kan, en ik doe al zo weinig. Daarbij ben ik ook een beetje eigenwijs daarin en heb ik in mijn leven al heel veel zaken alleen op moeten en/of willen lossen. Ik snap wel dat ik het alleen niet kan en dat ik hulp moet vragen maar ik wil ook graag bewijzen dat ik zelf nog iets kan. Kortom, geestelijk wordt het zwaarder terwijl ik me lichamelijk goed voel. 

Geschreven op 2014 Apr 25 door jandevaan
Geen klachten van mijn ziekte maar van het jaar 1987................

Ik heb op dit moment geen klachten door mijn ziekte maar ik voel me wel een beetje beroerd. Dat heeft te maken met het jaar 1987 waarin ik als gevolg van een ongeluk(je) twee weken in coma heb gelegen. Soms heb ik daar nog last van maar dat ga ik verder niet uit leggen ! 

Ik ben net in de sportschool wezen trainen (was Joke niet mee eens ha ha, wel fijn dat ze bezorgt is om mij ! ) en dat ging goed hoewel ik wel een paar oefeningen aangepast heb uitgevoerd. Het belangrijkste is dat ik gewoon mijn dagelijkse dingen blijf doen want dan gaat het meestal goed !

Geschreven op 2014 Apr 16 door jandevaan
Met mijn rug naar de toekomst...............................

Ik weet even niet welke kant ik op moet. Ik wil erg graag een studie gaan volgen maar welke ? Ik ben er al mee bezig geweest maar ben nog niet begonnen omdat ik niet tevreden was over het studiemateriaal. Dat was balen. Ga ik weer gedeeltelijk aan het werk (ook goed voor sociale contacten) of probeer ik thuis te gaan werken (niet poetsen hoor) en op die manier geld te verdienen ? Ga ik weer de vechtsportwereld betreden (risico) ? Ik wil graag vooruit maar sta met mijn rug naar de toekomst. Ik kan meer terugkijken dan vooruit zien ! Want met plannen voor de toekomst wordt ik toch steeds geconfronteerd met mijn ziekte. Wanneer beginnen de lichamelijke klachten of blijven ze achterwege (wel realistisch blijven Jan), is het de volgende maand, volgend jaar of over 10 jaar ? (kan ook he, is optimistisch). Wanneer ik weer ga werken kan ik me niet met belangrijke zaken bezig houden want ik kan binnen een korte tijd uitvallen. Dit betekent dat ik simpel werk zou gaan doen en daar voel ik me weer niet zo lekker bij. Maar ik kan niet veel eisen in mijn situatie !  Wat betekent dit alles voor Joke want ik ben geen prater en dat maakt het voor haar moeilijker natuurlijk.

Zo gaan mijn gedachten op dit moment maar ik voel me goed (ben net in de sportschool wezen trainen) en dat is ook belangrijk. En...... niets is zeker in het leven he, dat geldt voor iedereen !

Geschreven op 2014 Apr 09 door jandevaan
Op de eerste plaats in Google.................

Wanneer je mijn naam intoetst bij Google wordt mijn site als eerste vermeldt. Gewoon een lekker gevoel ! Op de derde plaats sta ik ook vermeldt met een zelf opgenomen filmpje van toen ik in het ziekenhuis op isolatie lag ! Ook staat er nog een filmpje van een dagboek dat ik een beetje bijhield maar waar ik maar 2 opnames van heb gemaakt.

http://www.youtube.com/watch?v=OJPgn_zIHCM

http://www.youtube.com/watch?v=eQzhRpK80yY

 

 

 

 

Geschreven op 2014 Mar 29 door jandevaan
Studeren, toekomst......... !

Ik ben gisteren buiten wezen hardlopen. Was fijn in de zon en ik heb een grotere ronde gelopen als voorheen en dat ging goed. Verder voel ik me goed. Ben aan het kijken welke studie ik nu ga volgen en dat is moeilijk omdat ik rekening wil houden met het financiele aspect in de toekomst, dus ik moet met de studie in de praktijk wel iets kunnen. Het kan ook een studie zijn om bijvoorbeeld gedeeltelijk of geheel thuis te werken want ik weet niet of ik lichamelijk in staat blijf om bepaalde zaken te kunnen blijven doen. En ik wil het ook leuk vinden want het kan lastig worden om de motivatie om te studeren vast te houden in de toekomst  als ik extra klachten ga krijgen.En tja, wat is de toekomst ! Gewoon verder leven binnen de mogelijkheden die er zijn !! 

Geschreven op 2014 Mar 25 door jandevaan

<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 Volgende>>

Powered by CuteNews

Januarie 2015