Home     Weblog     Momenten    Behandelingen     Gedachten     Vechtsport     Contact

Zo blij !!!

Ik ben zo blij en gelukkig dat ik weer thuis ben. Ik voel me goed, eet weer veel meer hoewel de smaak nog niet terug is. De meeste voedingsmiddelen smaken een beetje vies maar dat komt wel weer terug. Ik wandel lekker met Joke elke dag om zo de eerste week een beetje op krachten te komen. Ik ben snel moe. Bijvoorbeeld na het douchen (sinds tijden weer lekker onder de straal gestaan) ben ik erg moe. Maar dat bouw ik wel weer op. Gelukkig is Joke nu een aantal weken vrij en het is erg fijn om weer bij elkaar te zijn. Ik kom nu wel vanuit de kabouter-wereld (10 weken op een kamertje van 3 bij 4 meter) in de grote mensen-wereld en dat is weer wennen. Komt goed !!!!!!!!!!!

enlightened

9 Reacties
Geschreven op 2013 Oct 09 door jandevaan
Bobbo schreef op 08 Sep 2016 02:40 am
Alright, so this phone is available through straight talk, but straight talk limit the usage of the phone online, and you cannot for eg go strnemiag, or watch vdeos. The important thing to me is, is this phones wifi also limited? And is the phone forever locked to straight talk, or can I unlock it for the use of overseas?
Laicee schreef op 08 Sep 2016 02:29 am
¸æ©Ÿä¿‚:a.Cannon 600Db.EPL2與PANASONIC LUMIX G 20mm / F1.7 ASPH (餅鏡) c.Casio

¸€äº›å»ºè­°? 謝謝你.miao
Adelie schreef op 27 Jun 2016 10:14 am
Always rerefshing to hear a rational answer.
Claire, Carlo & Sonja schreef op 11 Oct 2013 03:07 pm
Beste Jan,

Vandaag je artikel in de Maasroute gelezen, dat was schrikken. Het is alweer een aantal jaren geleden dat we door jou gemotiveerd werden op de sportschool. Daardoor hielden we het vol om iedere week te gaan. Toen jij er niet meer werkte zijn we gestopt, we misten jou enthousiasme.
We hopen dat er nu veel mensen in jou naaste omgeving zijn die jou weten te motiveren. Heel veel sterkte toegewenst! Claire, Carlo & Sonja van Campen
dorus van bladel schreef op 10 Oct 2013 08:00 pm
Hallo Jan welkom Thuis en gelukkig weer bij je Joke en langzaam weer onder de mensen. Je hebt best veel belangstelling en ik hoop je gauw weer te zien . Groetjes en veel sterkte de komende tijd. Dorus

<< Oudste ( 1 2 ) Nieuwste>>

Naam:
E-mail: (niet verplicht)
emoticons: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Powered by CuteNews

Januarie 2015