Home     Weblog     Momenten    Behandelingen     Gedachten     Vechtsport     Contact

Pechdag in het ziekenhuis, balen.

Ik kreeg vanmorgen om 08.30 een telefoontje van het ziekenhuis dat het gesprek met de arts niet vandaag zou plaatsvinden maar volgende week woensdag omdat de uitslagen vandaag toch nog niet binnen zouden zijn. Toen ging bij het bloedprikken de volgende zaken mis: De stikkers die op de buisjes met mijn bloed geplakt moesten worden werden niet goed uitgeprint. Vervolgens kon de assistente niet voldoende bloed afnemen maar zei dat het wel genoeg was en dat ze bloed in een andere buisje zou overgieten. De CT-scan ging mis toen ze de contrastvloeistof inspoten. Dat deed pijn en gaf een eng gevoel. De verpleegkundige reageerde hier overigens goed op. Het was tijdens de scan pijnlijk in mijn arm en dat was het gevolg van de contrastvloeistof die niet in de aderen maar tussen de spieren en weefsel terecht was gekomen. Waarschijnlijk heeft de infuusnaald net aan de buitenkant van een ader gezeten waardoor de vloeistof niet in de ader maar in de rest van mijn lichaam gespoten werd. De radioloog/arts werd erbij geroepen en de scan was wel gelukt zonder de contrast vloeistof en ze wilde niet weer opnieuw een scan maken met opnieuw contrastvloeistof. Ook omdat ik over een tijdje toch weer een nieuwe scan moet laten maken. Alles bij elkaar ging het behoorlijk mis en ik hoop dat de uitslagen betrouwbaar zijn. Ik heb nu een dikke boven en onderarm. Deze moet ik omhoog houden en af en toe door Joke in laten wrijven met een warme handdoek. Dat is dan wel weer lekker he !

2 Reacties
Geschreven op 2014 Mar 12 door jandevaan
joyce schreef op 13 Mar 2014 07:56 am
Pfffff alsof je nog niet genoeg zorgen hebt. En ja ik weet het, zorg blijft mensenwerk en ook die kunnen daar fouten in maken. Hopen dat het hier bij blijft!!
Mirjam van Beurden schreef op 12 Mar 2014 05:52 pm
Ha Jan , laten we hopen dat hiermee alle pech op is....
Balen zeg van alles mis gegaan en ook nog eens langer op de uitslag moeten wachten.
Sterkte , ik hoop dat het snel beter gaat met je arm en als het weer nodig is gaat het kaarsje weer aan! Groetjes,Mirjam
Naam:
E-mail: (niet verplicht)
emoticons: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Powered by CuteNews

Januarie 2015