Home     Weblog     Momenten    Behandelingen     Gedachten     Vechtsport     Contact

Bevestiging van wat dichterbij gaat komen !!!!

Gisteren ben ik samen met Joke naar het ziekenhuis Daniel den Hoed in Rotterdam geweest. De arts vertelde dat de twee knobbeltjes in mijn nek aangeven dat de kanker aan het groeien is. Ik moest bloed laten prikken en de uitslag daarvan heeft de arts 's middags telefonisch doorgegeven. Helaas gaven de tumormarkers weer een flinke stijging te zien wat ook paste bij de twee knobbeltjes in min nek vertelde de arts. Ook zijn de bloedplaatjes nog niet op het niveau om aan experimentele onderzoeken en behandelingen deel te nemen. de stijging van de bloedplaatsjes was de afgelopen maand ook erg langzaam gegaan. 

Zij kende mij nog van mijn allereerste chemokuur toen ik hartproblemen had gekregen en zij daarbij aanwezig was. Ze was een erg aardige arts en draaide er geen doekjes om. Het komt er op neer dat de kanker aan het groeien is en ik moet afwachten tot de klachten beginnen. dan kan er eventueel met bestralingen de klachten en/of pijn verminderd worden maar ik zal er niet door genezen. Er zijn geen behandelingen meer mogelijk, ook niet de zwaarste chemo die ik toen op isolatie heb gehad omdat mijn lichaam dat niet aan kan. Met name mijn beenmerg heeft een te grote klap gehad en zou een nieuwe chemokuur niet kunnen doorstaan. Dus geen goed nieuws................

 

2 Reacties
Geschreven op 2014 Jun 14 door jandevaan
Andi schreef op 08 Sep 2016 12:46 am
mettre un proces a quos;u&rlquequn sans lui avoir demander de retirer un lien, ce n’est pas la version civilisée du poing dans la gueule.Quand en plus on demande 30 000€, a un type qui n’a pas un rond on est un gros enfoiré.Et il est allé aux états-unis pour réussir… So what???
Mirjam schreef op 14 Jun 2014 08:24 am
Hoi Jan en Joke ,

ik wil jullie veel sterkte wensen om weer een weg te vinden om verder te gaan met dit bericht.
Ik kan alleen maar voor jullie hopen dat het heeeeeeeeeeeeeel langzaam groeit (of het liefst stilstaat) Liefs,Mirjam
Naam:
E-mail: (niet verplicht)
emoticons: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Powered by CuteNews

Januarie 2015