Home     Weblog     Momenten    Behandelingen     Gedachten     Vechtsport     Contact

Voel me niet zo goed, pijn !

Ik heb de afgelopen week een scherpe pijn gehad in mijn buik. Dat hield ook langere tijd aan. Ook in nacht heb ik tot 2 keer toe op de rand van het bed gezeten omdat ik behoorlijk wat pijn had. Dat was in mijn buik maar ook aan de rechter kant van mijn rug. De pijn verdween wel weer maar het was gewoon lastig. Ook de knobbels in mijn nek en oksel zijn gevoeliger aan het worden, met name op mijn linkerzij liggen is af en toe lastig i.v.m. de knobbel die onder de linker oksel zit. Het gaat allemaal wat meer pijn doen en dat geeft te denken. Ik voel me nu niet zo goed en ben moe. Dat kan ook te maken hebben met het feit dat ik de afgelopen week slecht geslapen heb in verband met hangjongeren die buiten nogal luidruchtig waren in de nacht. En dat elke nacht he ! Is voor Joke natuurlijk ook niet fijn want die moet de volgende dag wel weer werken !

2 Reacties
Geschreven op 2014 Jul 28 door jandevaan
Lalaine schreef op 07 Sep 2016 11:34 pm
Have you ever thought about publishing an ebook or guest authoring on other websites? I have a blog based upon on the same information you discuss and would really like to have you share some strteis/informaoion. I know my audience would enjoy your work. If you are even remotely interested, feel free to send me an e-mail.
Michael schreef op 31 Jul 2014 08:27 pm
Bah bah jantje.. Had voor de vakantie nog langs willen komen maar het was niet gelukt. Wanneer ik terug ben spreken we zo snel mogelijk iets af!! Hou je taai Jantje!!
Naam:
E-mail: (niet verplicht)
emoticons: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Powered by CuteNews

Januarie 2015