Home     Weblog     Momenten    Behandelingen     Gedachten     Vechtsport     Contact

Meer pijntjes.......... Deelname onderzoek !

Ik ben gisteren naar de huisarts geweest en heb met hem een aantal probleempjes besproken die momenteel spelen. De knobbel in mijn linker oksel, de braakneigingen in de nacht van donderdag op vrijdag toen ik op mijn rechterzij lag, het gevoeliger worden van de knobbeltjes, een eventueel nieuw knobbeltje in de hals/keel aan de rechter kant van de nek. Dit zijn allemaal signalen die bij mijn ziekte horen en dat de ziekte aan het vervelen is. Daar kon de huisarts op dit moment niets aan doen en het ziekenhuis in Rotterdam ook niet. Het was fijn om dit ook met de huisarts te bespreken.

Ik heb vanuit het ziekenhuis in Rotterdam de vraag gehad of ik wil deelnemen aan een medisch-wetenschappelijk onderzoek met als doel het vroegtijdig opsporen van zaadbalkanker bij mannen. Hier ga ik aan deelnemen want dat vind ik belangrijk.

 

2 Reacties
Geschreven op 2014 Aug 02 door jandevaan
Lacey schreef op 08 Sep 2016 01:00 am
great. i had thought of such an option too sometime earlier. the outer portions of the car, truck that is exposed can have a form of solar panels that can generate power to charge a battery. maybe the first charge can be by an electricity point at home and then once the vehicle is on the road, the battery can be charged silmatuneously by the solar panels.
desiree schreef op 05 Aug 2014 11:25 pm
Wat een nare berichten,bah!! Super van je om deel te nemen aan dat onderzoek!! Ik hoop voor jullie dat de pijn wat minder wordt en jullie nog lang van elkaar mogen genieten! Dat verdienen jullie!

Groetjes Desiree
Naam:
E-mail: (niet verplicht)
emoticons: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Powered by CuteNews

Januarie 2015