Home     Weblog     Momenten    Behandelingen     Gedachten     Vechtsport     Contact

Toenemende klachten

Ik schrijf de laatste weken niet zo positief maar de realiteit is niet anders. De klachten nemen op dit moment toe. Ik ben afgelopen maandag bij de huisarts geweest omdat ik last van duizelingen heb. Dat breng ik natuurlijk al snel in verband met de trombose die op een relatief gevaarlijke plaats zit en kan verhuizen naar de hersenen, hart en longen. Gelukkig verdwijnen deze klachten ook weer en heeft het waarschijnlijk te maken met een iets te lage bloeddruk. 
De pijn in mijn nek wordt echter heviger. Daar heb ik last van wanneer ik mijn hoofd draai, moet hoesten en slikken. Met paracetamol wordt het wel wat minder maar toch geeft het te denken he ! De pijn ontstaat voor m'n gevoel door de knobbels in mijn nek. De knobbels zijn ook lastig wanneer ik op mijn linker zij lig en geven dan af en toe pijn. De buikklachten die ik een paar dagen gelden heb gehad kwamen vannacht ook weer even op bezoek. Gelukkig zijn ze maar ongeveer een half uurtje gebleven.

 

1 Reacties
Geschreven op 2014 Sep 09 door jandevaan
Kerriann schreef op 27 Jun 2016 09:56 am
“Joe Klein is pro-legalization of marijuana. So let’s not fuck him ene;itly.”rAnd apparently that is the only redeeming idea this cockslot has ever had./swampass currently in full effect//AC set at 78 cause the wife gets cold easily///if it’s any colder she sleeps in my ass////FUCK summer in FLA
Naam:
E-mail: (niet verplicht)
emoticons: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Powered by CuteNews

Januarie 2015