Home     Weblog     Momenten    Behandelingen     Gedachten     Vechtsport     Contact

nondeju..........Veel pijn !

Gisteren kreeg ik veel pijn in mijn buik en onderrug. Dat begon toen ik 's middags op bed lag te rusten. Eigenwijze knuppel dat ik ben bleef ik 3 kwartier liggen draaien en pijn te hebben voordat ik paracetamol pakte en toen ging het wel beter. Lang leve de paracetamol !!! Ik heb nog kunnen slapen maar het gaf wel een verontrustend gevoel, met name de pijn in de buik aan de linker kant was heftig, dat waren steken die veel pijn deden. Ook mijn rug werkte niet erg mee maar ik weet niet zeker of het de pijn is die ik wel eens vaker heb gehad in mijn rug of dat het met de ziekte te maken heeft. Ik heb extra paracetamol geslikt en ook vannacht ben ik opgestaan om toch paracetamol in te nemen. Nu valt de pijn mee maar is wel een beetje aanwezig. Het is een rotgevoel en ik hoop dat het niet erger wordt !

1 Reacties
Geschreven op 2014 Sep 14 door jandevaan
Karin van Hulten schreef op 16 Sep 2014 06:41 pm
Hoi Jan,
Vanavond dacht ik na zeer lange tijd weer eens op je site te kijken, omdat ik je mis op de sportschool. Nu begrijp ik waarom ik je daar niet zie. Ik ben altijd voorzichtig met adviezen geven, maar ik raad je aan om anders standaard (4x2) paracetamol in te nemen om de pijn voor te blijven. Pijn hoef je toch niet te hebben als er iets is die je pijn kan verminderen.
Ik wil je ook nog vertellen dat ik al een keer mee ben gereden met een vrachtwagenchauffeur bij het transportbedrijf v Geffen uit Hedel. 3 oktober rij ik nog een keer mee en als ik verder wil ( en dat is wat ik wil) dan krijg ik een 0-uren contract en ga ik voornamelijk zaterdags werken. Ik heb gisteren het laatste stuk naar het bedrijf zelf mogen rijden.
Nou Jan, veel sterkte, hou je haaks en hopelijk zie ik je weer snel.
Groetjes, Karin
Naam:
E-mail: (niet verplicht)
emoticons: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Powered by CuteNews

Januarie 2015