Home     Weblog     Momenten    Behandelingen     Gedachten     Vechtsport     Contact

Uitslag is weer bevestiging en confrontatie !

Vandaag heb ik de uitslag van het bloedprikken gehad in Rotterdam. De slechte waarden zijn weer verder gestegen maar de organen zijn gelukkig nog goed. De professor had het wel over een moment dat waarschijnlijk gaat komen en dat onomkeerbaar is. Er is dan geen weg meer terug. Hij zei dat mijn lichaam dan een "knak" krijgt wat zich uit in bijvoorbeeld vermoeidheid, afvallen door verminderde eetlust en bepaalde activiteiten die ik niet meer kan doen. Dat kan nog een paar jaar duren maar ook een paar maanden. Natuurlijk kan hij daar geen tijd voor geven wanneer dat gaat gebeuren. 

Het is wel goed dat ik drie keer in de week ga trainen en goed eet en drink. Mede daarom en natuurlijk aan de hand van de waarden van het bloed denkt de professor dat het proces op dit moment langzaam gaat. Dat is goed om te horen natuurlijk !!

De pijn in mijn buik wordt waarschijnlijk veroorzaakt doordat de uitzaaiingen/tumor groter worden en op zenuwen gaan drukken. Het elke dag zelf injecteren tegen trombose moet ik voor de rest van mijn leven blijven doen !

Het is erg fijn dat Joke bij me is. Ik voel me OK, eet en drink goed en sport 3 keer in de week. Vol blijven houden he !!!!!!!

4 Reacties
Geschreven op 2014 Sep 24 door jandevaan
Kaiden schreef op 27 Jun 2016 10:39 am
We are a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your web site provided us with valuable information to work on. Yo#78u21&;ve done a formidable job and our entire community will be grateful to you.
Hennie schreef op 30 Sep 2014 01:23 pm
Jan afgelopen zaterdag met je gesproken, wat ben je positief zeg daar kun je trots op zijn!!
Michiel schreef op 25 Sep 2014 01:49 pm
Zeker vol blijven houden! Hou je taai!
Bart schreef op 24 Sep 2014 09:58 pm
Mooi om te lezen Jan! Enne, ..... Je gaat inzetten voor minimaal een paar jaar én enkele maanden, toch!
Naam:
E-mail: (niet verplicht)
emoticons: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Powered by CuteNews

Januarie 2015