Home     Weblog     Momenten    Behandelingen     Gedachten     Vechtsport     Contact

Bestralingen voorbij......

Ik heb gisteren de laatste van vijf bestralingen gehad. Is goed gegaan. Pijn is al minder aan het worden. Nu afwachten hoe mijn lichaam verder op de bestralingen gaat reageren. Ik heb andere pijnmedicatie gehad. Diclofenac slik ik nu even niet en als vervanging daarvan heb ik Ibuprofen in poedervorm gekregen. Proberen maar. Voor de pijn in mijn heupen heb ik morgen een afspraak bij de fysiotherapie. De huisarts dacht ook dat het waarschijnlijk een overbelasting is maar denkt ook aan eventueel het bot en dat daar de ziekte in is gaan vervelen. Niet te hopen maar de tijd zal het leren. 

Ik stond voor de spiegel en zag dat aan de linkerkant een kwab in mijn buik hangt, deze is verontrustend, springt op en neer wanneer ik me beweeg en de huisarts denkt dat het met de ziekte te maken heeft. Is wel een beetje eng.

Afwachten maar en misschien Rotterdam bellen maar daar kunnen ze er waarschijnlijk toch niets aan doen. 

Oh ja, mijn haren lijken niet meer te groeien op dit moment. Lekker goedkoop want dan hoef ik niet naar de kapper !!

1 Reacties
Geschreven op 2014 Nov 27 door jandevaan
Rusty schreef op 08 Sep 2016 12:06 am
“Saturday morning report from the mountain. The work on the site started at 6 a.m., with the sounds of earth moving equipment active at 6:30 a.m. Earth moving equipment was working all day Friday and all day Th.2adsyur21;Yay!
Naam:
E-mail: (niet verplicht)
emoticons: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Powered by CuteNews

Januarie 2015