Home     Weblog     Momenten    Behandelingen     Gedachten     Vechtsport     Contact

Plotseling weer naar het ziekenhuis !!

Gisteren ben ik samen met Joke naar het Daniel den Hoed in Rotterdam geweest. Ik had 's morgens gebeld omdat mijn linker oksel gekke dingen ging doen als gevolg van de bestralingen. Het zag rood, de huid begon open te gaan en de lucht die er vandaan kwam was niet aangenaam. We konden meteen komen en de huid is inderdaad aan het opengaan, waarschijnlijk nog op meer plaatsen onder de arm. Er is een arts bij geweest en die heeft aangeraden om aankomende week door de radiologie in Erasmus MC het na te laten kijken. Deze afspraak heb ik voor aanstaande donderdag gemaakt. Verder draag ik nu een soort BH (voel me net een meisje) om de verbanden op zijn plaats te houden want het is een rot plek onder de arm. 

Mijn linker arm wordt dikker dus ik moet die kloteband meer gaan dragen, brrrrrrrr. Op mijn linker bovenbeen zit een grote zwelling, waarschijnlijk vocht als gevolg van de bestralingen. Dat heb ik ook in de buik aan de linker kant. 

Alles bij elkaar zijn er wat meer klachten. Ik voel me lichamelijk wat minder, ook als gevolg dat ik niet sport op dit moment. Daar baal ik erg van maar ik zal even een paar stappen terug moeten gaan om daarna weer vooruit te kunnen. 

1 Reacties
Geschreven op 2014 Dec 01 door jandevaan
Carlynda schreef op 27 Jun 2016 10:37 am
Hola Damiana. Gracias por tus coasitmrnos.Neceeito más información para mirarte lo de los cursos subvencionados.En que estás interesada en suscribirte a todos los vì≠deos de la plataforma, en los cursos presenciales o en los cursos online a distancia.Espero tus comentarios y te miramos que opciones hay.Gracias y saludos.El equipo de Rosa Valls
Naam:
E-mail: (niet verplicht)
emoticons: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Powered by CuteNews

Januarie 2015