Home     Weblog     Momenten    Behandelingen     Gedachten     Vechtsport     Contact

Fantastisch feest 50 jaar........

Ik heb gisteren mijn 50ste verjaardag gevierd. Het was in een woord gezegd een fantastisch feest. Er waren verschillende emotionele momenten maar ik wilde niet huilen tot een bepaald moment dat iemand naar huis toe ging en afscheid nam. Toen brak ik. Maar wat een geweldige mensen die op mijn feest zijn geweest, in de eerste plaats natuurlijk Joke. Zij is een enorme steun voor me. Maar bij alle mensen die er waren merkte ik bij het naar huis toe gaan dat ze me een hele sterke tijd toewenste, pakte mij heel stevig vast en omhelsde me en dat waren moeilijke momenten voor me hoor ! Het leek toch veel op een echt afscheid voor mijn gevoel. Wel hele mooie waardevolle momenten. Ook was het fijn dat Angela, de vrouw van Marcel de gehele avond foto's heeft gemaakt op een professionele manier. Dat wilde ze gewoon graag doen en is geweldig want het is mooi om dit weer terug te kijken. 

Helaas was het een beetje een domper toen we thuis waren en ik naar de wc ging voordat we gingen slapen. Ik was de gehele vond niet naar de wc geweest maar toen bleek waarom dit was. Ik zal niet in details treden maar het was eng en ik werd een beetje bang. Geen pijn. Gelukkig zijn die symptomen nu minder geworden maar ik denk dat ik morgen wel contact opneem met het ziekenhuis in Rotterdam om het uit te leggen en te horen wat zij  ervan vinden.

5 Reacties
Geschreven op 2014 Dec 14 door jandevaan
Tommy schreef op 27 Jun 2016 09:42 am
This is a most useful corintbution to the debate
Desiree schreef op 18 Dec 2014 10:30 pm
Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag Jan! Wat fijn om te lezen dat je er van genoten hebt. Kan wel begrijpen dat het ook erg emotioneel moet zijn geweest....Ik hoop dat de klachten voorlopig niet meer worden en je samen met Joke toch van de feestdagen kunt genieten!
ine verboord schreef op 17 Dec 2014 08:37 pm
probeer je eigen samen met jouw Joke vast te houden aan de mooie momenten van van je 50e verjaardag
groetjes en een dikke knuf voor jullie
Bart schreef op 15 Dec 2014 05:46 pm
Jan,
Afscheid nemen bestaat niet ...
Ook al ga je weg en raak je uit het gezicht ...
Geloven in het onzichtbare ...
Brengt in iedere duisternis weer een mooi licht.
Herjan schreef op 15 Dec 2014 04:10 pm
Jan, van harte gefeliciteerd met je 50ste! Super dat het feest goed was. Onthoud die momenten. Klote van de domper daarna, dat wil je niet en zeker niet na zo'n feest. Ik hoop dat je inmiddels wijzer bent over de oorzaak en ik hoop zeker dat je nog lang na kunt genieten van je feest! Groeten
Naam:
E-mail: (niet verplicht)
emoticons: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Powered by CuteNews

Januarie 2015