Home     Weblog     Momenten    Behandelingen     Gedachten     Vechtsport     Contact

Klachten nemen toe !!

Helaas nemen de klachten in de buik toe. Ook rond de linker oksel zijn diverse bultjes, wratjes en rode uitslag bijgekomen. Waarschijnlijk zijn dat uitzaaiingen. Vannacht weer slecht geslapen vanwege pijn in de onderrug en rechter been/heup. Daar heb ik fysiotherapie voor maar op dit moment wordt het erger.

Ook wordt de waarschijnlijke vochtophoping op een plaats waar je niet zo gauw openlijk over praat, soms meer en dan weer minder. Ik slik medicijnen maar deze helpen niet echt. In overleg met de huisarts ga ik een ander medicijn slikken en hopelijk levert dat wat op. Het is puur als pijnbestrijding. Ook had ik afgelopen week het ziekenhuis in Rotterdam gebeld maar de arts vond het niet nodig dat ik nu langs kwam naar aanleiding van de klachten die ik uitgelegd heb. Ik kon wel altijd bellen en/of toch nog langskomen als ik dat zelf wilde. Wel moest ik het aan de huisarts laten zien en kijken wat hij er van vond. Dit heb ik gedaan. Het is nu nog niet nodig om eerder naar Rotterdam te gaan.

Helaas is Joke nu ook ziek geworden en heeft maar 1 dag thuis mogen blijven van haar werk omdat ze geen personeel hadden om dit op te vangen. Zeer triest voor haar................................... Maar wat is zij toch een sterke vrouw want ze is vandaag gewoon gaan werken ondanks dat ze beter thuis had kunnen blijven.

Ik geniet nog steeds na van mijn 50ste verjaardag ........................

1 Reacties
Geschreven op 2014 Dec 19 door jandevaan
Tailynn schreef op 07 Sep 2016 09:49 pm
"Yet, all those groups perpetrate them and then complain when they are done to them.Asians mock blacks in innumerable ways... Mexicans put grossly racist negro caricatures on stamps.... Arabs still have black slaves and treat Africans as vile, second class citizens etotquct;&quo&;Thank you. You must have taken that right out of my head. Stop it.
Naam:
E-mail: (niet verplicht)
emoticons: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Powered by CuteNews

Januarie 2015