Home     Weblog     Momenten    Behandelingen     Gedachten     Vechtsport     Contact

Eerste Kerstdag was erg leuk......

De eerste kerstdag was erg leuk en gezellig. Ik ben samen met Joke bij mijn broer gaan eten waar bijna de gehele familie ook was. Het was fijn dat mijn moeder er ook was. Ik heb goed gegeten en gedronken maar helaas werd ik daar die avond en nacht al voor gestraft. Ik heb erg veel pijn in mijn buik gekregen en ik denk dat het door het eten kwam. Niet het eten zelf want dat was erg goed en vers bereidt en werd in kleine hoeveelheden geserveerd. Echt geweldig. Maar ik had niet zoveel moeten eten denk ik.

Gisteren heb ik een beetje diarree gehad en overgegeven in de wc. En gisteravond ging het op een andere manier verkeerd. Een uurtje voordat ik naar bed ging kwam de pijn in de onderrug weer opzetten. Ik had al dicloflenac gepakt. Toen ik naast Joke ging liggen (om te gaan slapen ha ha) begon de pijn zo erg te worden dat ik er een beetje gek van werd. Nadat ik een paar uren wakker had gelegen van de pijn had ik toch besloten om Morfine te pakken want de pijn was heftig. Dit was met tegenzin van Joke maar ik heb het toch gedaan. Ik weet niet of de combinatie Dicloflenac en Morfine kwaad kan maar ik had zo'n pijn. Ik heb, nadat ik nog een tijdje wakker heb gelegen toch nog een paar uurtjes geslapen. Wel lekker hoor. 

Nu voel ik me wel een beete duizelig maar ik heb niet het enge gevoel wat ik had toen ik voor de eerste keer Morfine slikte. Hopelijk kan ik vannacht beter slapen.................. 

1 Reacties
Geschreven op 2014 Dec 27 door jandevaan
Jayden schreef op 07 Sep 2016 09:55 pm
I understand your point about straying from the topic Matthew, but I did kind on hone in on David’s opening comment ” Parents, let us safely assume, have been always pretty much the same…” and closing remark “disastrous effects on their weight and health.” Parental responsibility for the life of their children has changed ofer the last 50 years and If there is serious concern about the &#a2l0;he82th” of children, then their life is kind of a big deal.
Naam:
E-mail: (niet verplicht)
emoticons: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Powered by CuteNews

Januarie 2015