Home     Weblog     Momenten    Behandelingen     Gedachten     Vechtsport     Contact

Gaat niet zo goed..........MRI scan een verschrikking........ Mislukt !

Heb weinig energie, eet minimaal en moet elke dag een keer overgeven. Dus het beetje dat ik eet komt er ook weer uit. Dus, Sonja Bakker, ik heb jou niet nodig om af te vallen hoor ! Wel balen natuurlijk want je wordt mager hoor. De pijn in de rug wordt niet beter en de nachten zijn taai. Ik krijg af en toe wanneer ik op bed lig ongecontroleerde bewegingen van mijn lichaam. Dat is best eng maar kunnen ook een bijwerking zijn van de morfine die ik best veel gebruik op een dag. Helaas nodig maar dit zorgt er ook voor dat ik geen ontlasting heb. Ook daar slik ik dan weer andere medicijnen voor ! 

Aankomende week heb ik een gesprek met mijn behandelend arts in Rotterdam. Ook over de uitslag van MRI scan zal gesproken worden als daar tenminste een uitslag van is omdat ik de scan niet helemaal heb afgemaakt. Deze scan was afgelopen woensdag en is niet gelukt omdat ik na een half uur ermee gestopt ben. Ze wilde toen nog een contrastmiddel inspuiten waarna ik weer terug de tunnel in moest. Dat heb ik niet meer gedaan want het was in een woord gezegd afschuwelijk en ik ga ook nooit meer die tunnel van de MRI scan in, nooit meer ook al is het ten nadele van mezelf. Wat een verschrikkelijk afschuwelijk apparaat is die MRI.................

5 Reacties
Geschreven op 2015 Jan 11 door jandevaan
Lettie schreef op 27 Jun 2016 09:05 am
We need a lot more inisthgs like this!
ine verboord Vugts schreef op 15 Jan 2015 06:32 pm
dit zijn echt geen leuke berichten
wij wensen jouw en joke veel sterkte
Rien en Henriëtte van Uden schreef op 12 Jan 2015 07:14 pm
Jan het is erg voor je dat het nu allemaal tegen je sterke wil inwerkt. Ik heb je nog zien lopen en dacht dat het de goede kant opging , maar deze berichten zijn minder. Heel veel sterkte in deze dagen en als we kunnen helpen zullen we er zijn.
Rien en Henriëtte
korrie pulles-elshout schreef op 12 Jan 2015 11:45 am
Hoef je je daar niet meer bang over te maken, een wijs besluit! Hoop dat je het allemaal aankunt, sterkte!
groetjes korrie pulles. (Ik wou dat ik je kon helpen)
Bart schreef op 11 Jan 2015 08:26 pm
Dit is niet leuk om te lezen en helemaal niet om dit over jezelf te moeten melden. Wat is het toch oneerlijk. Maar beste Jan, .... Sterkte.
Naam:
E-mail: (niet verplicht)
emoticons: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Powered by CuteNews

Januarie 2015