Home     Weblog     Momenten    Behandelingen     Gedachten     Vechtsport     Contact

Opname ziekenhuis....!!

Afgelopen vrijdag ben ik opgenomen in het Daniel den Hoed in Rotterdam. Het was thuis lastig en moeilijk om te slapen, te eten en te drinken. Ik viel kilo's af en heb de afgelopen anderhalve week elke dag overgegeven. Om 11.00 uur waren we in Rotterdam en daar gaan ze nu kijken hoe ze de medicatie het beste af kunnen stemmen op mijn lichaam zodat ik minder pijn ga krijgen en het overgeven overgaat waardoor ik weer zelf voedsel kan eten. 

Ik kreeg meteen twee van die geweldige infusen in mijn lichaam maar daar had ik me wel op ingesteld. Het maakte het niet minder tot hel.......... Een infuus viel mee en zit links onder in de buik maar de nadere moest in mijn rechter arm geplaatst worden. Dat was opnieuw weer zeer kloten. Eerste nacht heb ik niet geslapen vanwege de pijn in mijn rug maar vannacht is dit gelukkig beter gegaan. Met zwaardere medicatie was of ik in een andere wereld zat. Heel apart !

Ik krijg constante toediening van morfine en medicatie tegen de misselijkheid. Hopen maar dat ik weer snel naar huis toe mag. Gelukkig is het voetbal weer begonnen en heb ik wat te kijken op televisie.

13 Reacties
Geschreven op 2015 Jan 18 door jandevaan
Kameryn schreef op 27 Jun 2016 09:49 am
I much prefer invromatife articles like this to that high brow literature.
Cinderella schreef op 27 Jun 2016 09:14 am
What a plrusaee to find someone who thinks through the issues
Chyna schreef op 27 Jun 2016 08:49 am
I really wish there were more arectlis like this on the web.
miranda schreef op 23 Jan 2015 08:54 pm
Heel veel sterkte Jan!!hopelijk ben je snel weer thuis.!!!!
Godfried schreef op 22 Jan 2015 01:21 pm
Sakkerju Jan wat kloten allemaal. Heel veel sterkte voor jou en Joke en dat je maar snel weer naar huis mag met een paar kilootjes erbij.

<< Oudste ( 1 2 3 ) Nieuwste>>

Naam:
E-mail: (niet verplicht)
emoticons: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Powered by CuteNews

Januarie 2015