Home     Weblog     Momenten    Behandelingen     Gedachten     Vechtsport     Contact

Fijn thuis !

Ik ben nu al lekker 1 dag thuis. Dat is zo ontzettend fijn. Wat me wel is tegen gevallen is de enorme moeheid die ik gisteren heb gehad. En ik had echt niet veel gedaan. Gewoon een paar keer het dorp in, een boodschap doen je weet wel. Maar ik kom natuurlijk van een hele kleine wereld (klein kamertje ziekenhuis) in de hele grote wereld en dat is wel een verschil. Als ik nu bijvoorbeeld 1 keer naar de winkel loop heb ik al meer afstand afgelegd als dat ik de afgelopen 3 weken in het ziekenhuis heb gedaan. En dat heb ik dus gemerkt. Gewoon dus een stapje (stapjes) terug he. Ik ga ervan genieten hoor, samen met Joke !!

11 Reacties
Geschreven op 2013 Sep 06 door jandevaan
Petro van Pelt. schreef op 09 Sep 2013 07:22 pm
winkHoi Jan en Joke, fijn om te lezen dat jullie weer even samen kunnen zijn. Geniet ervan en ik blijf je natuurlijk volgen. Zet hem op krijger. Liefs Petro.
ine verboord schreef op 08 Sep 2013 07:19 pm
Jan en Joke probeer van de fijne momentjes dat het goed gaat te genieten .
Thijs schreef op 07 Sep 2013 11:25 am
Hey Jan! Lekker thuis, lekker bij julie Joke! Goed om te horen harde (stokskes)vechter!
We lezen mee.

Groetjes Thijs, Kim en Owen.
Fen schreef op 06 Sep 2013 11:14 pm
Ha Jan wij kennen elkaar niet en bij toeval kom ik op je site. Je bent een dappere strijder en ik wens je samen met jouw Joke veel kracht.
frank mol schreef op 06 Sep 2013 05:04 pm
ik ben blij dit te horen jammer heb ik niet zoveel contact meer met bij als ons werk. Ik leef nog steeds met je mee en natuurlijk met joke. ik weet dat je het gaat redden, geniet van je vrije dag. ik blijf op de hoogte via je blog.
grtz frank mol

<< Oudste (1 2 3 ) Nieuwste>>

Naam:
E-mail: (niet verplicht)
emoticons: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Powered by CuteNews

Januarie 2015