Home     Weblog     Momenten    Behandelingen     Gedachten     Vechtsport     Contact

Ontbijt in de wc gedeponeerd !

Vanmorgen de dag goed begonnen. Eerst het ontbijt op en daarna moest ik flink overgeven. Dat is pas de eerste keer dat ik echt overgeef met resultaat, de andere keren (2)  kwam er niets uit. De buikklachten zijn weer door de arts onderzocht en er komt voor de zekerheid nog een oncoloog langs die ook mijn buik gaat onderzoeken. Ik merk van het warme weer gelukkig niet veel want op mijn kamer is het koel.

6 Reacties
Geschreven op 2013 Aug 05 door jandevaan
Blaze schreef op 08 Sep 2016 12:16 am
Yes….Kim! It is the doing and applying all the wonderful and healing truths to our lives, and then living like it is all true with everything we think, say, AND do. I want to live like that! How? Keeping His truth planted det3;yRp0l.leteing the Holy Spirit transform…and keeping truth close. Clinging and embracing purity and the pursuit of God’s holiness.
Patrick & Frans van foto jans schreef op 08 Aug 2013 09:26 am
Allereerst Jan veel sterkte! We denken aan je en volgen sinds kort deze weblog. We missen het wekelijkse praatje en zeker de politiek filosofische bespiegelingen. Al het beste namens ons.
willemien schreef op 07 Aug 2013 03:27 pm
jan veel sterkte!
Ria van venrooij schreef op 06 Aug 2013 08:31 pm
Ha jan, wat vervelend die buikklachten. Heb van joke net gehoord dat je er medicijnen voor gaat krijgen. Hopelijk ben je dan snel van de buikklachten af. En kun je dan weer wat eten. Ben maar blij dat het op je kamer lekker koel is, het is echt zweet weer. Hou je haaks...... Lieve groetjes ria
joyce schreef op 06 Aug 2013 08:20 pm
Sterkte!

<< Oudste ( 1 2 ) Nieuwste>>

Naam:
E-mail: (niet verplicht)
emoticons: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Powered by CuteNews

Januarie 2015