Home     Weblog     Momenten    Behandelingen     Gedachten     Vechtsport     Contact

Bloedwaarden laag en training een tegenvaller !!!!

Afgelopen maandag de controle op de bloedwaarden gehad in Rotterdam. Deze zijn nog niet op het juiste niveau. Vooral de weerstand en het HB (zuurstof) gehalte zijn nog niet goed. Uitkijken dus en ik moet me nog steeds aan de regels van afgelopen tijd houden. Volgens de arts heeft mijn lichaam met deze laatste 3 zware chemokuren een enorme optater gehad. Er is nu ook geen behandeling met chemo meer mogelijk omdat het zwaarste geschut (woorden van de arts) deze laatste 3 chemokuren is ingezet. Mocht blijken dat nog niet alle kanker uit mijn lichaam is aan de hand van de CT-scan dan is alleen een operatie nog mogelijk. Mits ze erbij kunnen in mijn lichaam.

Ik ben net (18.00 uur) weer voor de eerste keer wezen trainen in de sportschool. Hiervoor had ik toestemming van de arts. Het was een hele grote zware tegenvaller. Ik heb lichamelijk erg veel ingeleverd. Balen dus. Wel met een glimlach hoor !!

smiley

1 Reacties
Geschreven op 2013 Oct 16 door jandevaan
michael schreef op 21 Oct 2013 06:50 pm
Balen dat je waarden te laag waren en dat het sporten tegenviel. Wanneer weet je of ze alles hebben kunnen verwijderen? Succes!!
Naam:
E-mail: (niet verplicht)
emoticons: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Powered by CuteNews

Januarie 2015