Home     Weblog     Momenten    Behandelingen     Gedachten     Vechtsport     Contact

Uitslag, bevestiging van wat ik al een beetje wist.........

Ik heb vandaag de uitslag van de CT-scan en het bloedonderzoek in Rotterdam gehad. Het was tevens de eerste kennismaking de professor die ik vanaf nu als behandelend  arts heb. In grote lijnen zijn de uitzaaiingen iets toegenomen maar nog wel in minimale vorm aanwezig en zijn in de bloedwaarden de "Tumormarkers" verder gestegen. Dat betekent dat de ziekte aan het rommelen is zoals de professor zegt en dus aan het terugkomen is. De professor heeft uitgelegd waarom er geen behandelingen meer mogelijk zijn en dat een operatie niet van toepassing is. Reden daarvoor is dat dan de kanker juist heftiger terug gaat komen. Eventueel kunnen bestralingen nog helpen om eventuele klachten te verlichten maar de levensduur wordt er niet door verlengd. Nu is het afwachten tot de klachten beginnen en daar kan de professor geen uitspraak over doe, logisch. ook niet over hoe lang ik nog te leven heb. Dat kan maanden, tot 10-20 jaar zijn. Ik ga voor het laatste, ga alles op een rijtje zetten en dan aan mijn toekomst werken..........!!!!!!!

4 Reacties
Geschreven op 2014 Mar 19 door jandevaan
Steffi schreef op 27 Jun 2016 10:38 am
I&#;7128m so pleased you are doing this project again, Max. You and your team are the best! You made the magic happen last year — and I have complete faith it will be so again.
Mirjam schreef op 20 Mar 2014 07:10 am
Ha Jan, meer duidelijkheid maar ook tegelijk minder...Foute uitslag maar hoe fout weet je niet.
Probeer je eraan vast te houden dat je jezelf goed voelt en natuurlijk gaan jullie voor die 20 jaar (en nog wat erbij..)Veel sterkte voor Joke en jou .
Johan Rombouts schreef op 19 Mar 2014 09:26 pm
He jan en Joke,

Wat een verschrikkelijk nieuws. Ik hoop met je mee dat de klachten pas over 20 jaar komen. En tot die tijd geniet van elke dag samen en probeer net zo positief te blijven als je altijd bent geweest. Heel veel sterkte de komende tijd.
tamara schreef op 19 Mar 2014 07:35 pm
wat een klote nieuws!!! heel veel sterkte en positieve kracht voor de toekomst.....
Naam:
E-mail: (niet verplicht)
emoticons: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Powered by CuteNews

Januarie 2015