Home     Weblog     Momenten    Behandelingen     Gedachten     Vechtsport     Contact

Met mijn rug naar de toekomst...............................

Ik weet even niet welke kant ik op moet. Ik wil erg graag een studie gaan volgen maar welke ? Ik ben er al mee bezig geweest maar ben nog niet begonnen omdat ik niet tevreden was over het studiemateriaal. Dat was balen. Ga ik weer gedeeltelijk aan het werk (ook goed voor sociale contacten) of probeer ik thuis te gaan werken (niet poetsen hoor) en op die manier geld te verdienen ? Ga ik weer de vechtsportwereld betreden (risico) ? Ik wil graag vooruit maar sta met mijn rug naar de toekomst. Ik kan meer terugkijken dan vooruit zien ! Want met plannen voor de toekomst wordt ik toch steeds geconfronteerd met mijn ziekte. Wanneer beginnen de lichamelijke klachten of blijven ze achterwege (wel realistisch blijven Jan), is het de volgende maand, volgend jaar of over 10 jaar ? (kan ook he, is optimistisch). Wanneer ik weer ga werken kan ik me niet met belangrijke zaken bezig houden want ik kan binnen een korte tijd uitvallen. Dit betekent dat ik simpel werk zou gaan doen en daar voel ik me weer niet zo lekker bij. Maar ik kan niet veel eisen in mijn situatie !  Wat betekent dit alles voor Joke want ik ben geen prater en dat maakt het voor haar moeilijker natuurlijk.

Zo gaan mijn gedachten op dit moment maar ik voel me goed (ben net in de sportschool wezen trainen) en dat is ook belangrijk. En...... niets is zeker in het leven he, dat geldt voor iedereen !

2 Reacties
Geschreven op 2014 Apr 09 door jandevaan
Tisha schreef op 08 Sep 2016 01:56 am
Cari ZI just read a book you would love, Roger. If the main man wasn’t fucking someone, he was on his way to fucking someone else, or killing someone else because he was righteously, manfully angry. I feel much more untairsudndeng toward this man now.
Bart schreef op 10 Apr 2014 09:04 pm
Ja Jan, wellicht moet je schrijver worden? Een collum in de krant, ga een boek schrijven met levenslessen, of sportboeken. .??
Naam:
E-mail: (niet verplicht)
emoticons: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Powered by CuteNews

Januarie 2015