Home     Weblog     Momenten    Behandelingen     Gedachten     Vechtsport     Contact

Uitslag was best goed !

Gisteren heb ik de uitslag van het bloed gehad. De tumormarkers waren niet veel gestegen en de andere waarden van het bloed gingen de goede kant op. De derde knobbel in mijn nek is ook een uitzaaiing maar deze knobbels worden pas bestraald wanneer ik er last van ga krijgen. Om dat ik me redelijk goed voel en verder weinig klachten heb moet ik over 2 maanden weer terug komen. Misschien dat dan een scan gedaan wordt, zeker in verband met mijn lichte buikklachten en het feit dat mijn buik steeds dikker wordt. Dat was nu nog niet verontrustend zei de professor. Ik kan nog steeds niet deel nemen aan de experimentele onderzoeken wat ik op dit moment ook niet wil. Maar de bloedplaatjes stijgen nog steeds wat goed is natuurlijk. Ook mijn beenmerg is goed herstellende en dat zijn natuurlijk prima ontwikkelingen. 

Ik vroeg aan de professor of de uitspraak van dat ik nog 1 tot 2 jaar te leven heb wanneer ik niet aan de stamcellen transplantatie zou hebben deelgenomen nu ook nog geldt omdat deze behandeling op isolatie niet heeft gewerkt kon hij geen duidelijk antwoord geven. Hij zei dat ik met deze behandeling wel tijdwinst heb geboekt !!!!!!! Over 2 maanden weer terug voor controle en eventuele CT-scan.

smiley

3 Reacties
Geschreven op 2014 Jul 10 door jandevaan
Kaylie schreef op 27 Jun 2016 10:23 am
It sounds as though you cut the protein too much. Would you normally use cake flour for these cookies, or all-purpose? If it’s AP, then you wo;u1nRd7lt need to replace any of the flour you microwaved with cornflour. Alternatively, you could try a UK recipe for comparison (melting moments are quite a traditional biscuit over here, too!). and the one from sound good (I haven’t tried either, although that may change soon – you’ve sparked my taste-buds!).
Bart schreef op 10 Jul 2014 09:55 pm
Geeft moed!
Patrick & Frans (foto jans) schreef op 10 Jul 2014 03:53 pm
Nogmaals heel veel sterkte...we blijven je volgen. We hebben veel waardering voor hoe je er mee omgaat. Blijf vooral tikken aan je weblog.
Naam:
E-mail: (niet verplicht)
emoticons: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Powered by CuteNews

Januarie 2015