Home     Weblog     Momenten    Behandelingen     Gedachten     Vechtsport     Contact

Spoed Rotterdam ! Teveel pijn..............

Gisteren werd ik gebeld door het ziekenhuis in Rotterdam. Dit was om te vragen hoe het met me ging. Ik heb de situatie uitgelegd en ze zouden overleggen met andere artsen. Vandaag ben ik terug gebeld en ik kan morgen al komen en wordt dan door een soort nood-team geholpen. Erg fijn dat ik zo snel terecht kan. Hopelijk kunnen ze de pijnbestrijding goed af gaan stemmen want vannacht had ik zo'n pijn in mijn onderrug en heupen (voorkant) dat ik om 02.00 uur naar beneden ben gegaan en nog morfine heb ingenomen. Dat was snel op het vorige pilletje dat ik had ingenomen (21.15 uur) maar ik had zo'n pijn dat ik het risico genomen heb. Gelukkig is het goed gegaan en heb ik toch nog een paar uurtjes kunnen slapen.

Ben benieuwd hoe het morgen gaat. Het geeft wel een soort rust dat er nu door specialisten naar wordt gekeken. Gelukkig is Joke vrij en kunnen we samen gaan !

4 Reacties
Geschreven op 2014 Dec 30 door jandevaan
Lakisha schreef op 27 Jun 2016 08:49 am
At last! Someone with the insight to solve the prlbmeo!
Miek schreef op 31 Dec 2014 05:12 am
Hè Jan, hoop dat ze de pijn kunnen aanpakken. Maak er samen met Joke een fijne jaarwisseling van. Groetjes, Miek
Bart schreef op 30 Dec 2014 09:39 pm
Beste Jan,

Veel sterkte op de laatste dag van het jaar morgen. Hopelijk kunnen de specialisten iets voor je betekenen. Ondanks alles wil ik jou en Joke een toch fijne jaarwisseling wensen en het allerbeste in 2015 wens ik jullie toe.
Godfried schreef op 30 Dec 2014 11:49 am
Beste Jan,

Gisteravond heb ik heel je blog doorgelezen. Ongelofelijk wat jij en Joke de afgelopen twee jaar hebben meegemaakt. Ik heb heel veel bewondering voor jullie kracht en doorzettingsvermogen. Ik hoop van harte dat de medici de pijnbestrijding kunnen optimaliseren, zodat je in ieder geval kunt genieten van een goede nachtrust.

Houdoe war,

Godfried
Naam:
E-mail: (niet verplicht)
emoticons: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Powered by CuteNews

Januarie 2015