Home     Weblog     Momenten    Behandelingen     Gedachten     Vechtsport     Contact

Gaat slechter helaas............

Op oudejaarsdag hebben Joke en ik vanaf 09.30 uur in het ziekenhuis in Rotterdam gezeten. Ze wilde me opnemen maar konden gelukkig al starten met een paar onderzoeken waardoor ik dezelfde dag weer naar huis kon. Het is allemaal erg fijn gegaan in het ziekenhuis, hulp werd snel geboden. We waren om 17.30 uur thuis, wel vermoeiend, ook voor Joke. Ik heb nu voor volgende week een aantal afspraken staan waaronder een MRI-scan van de rug. Ben benieuwd wat de uitslag hiervan is.

Ik voel me niet goed, snel moe, minder eetlust, afvallen. Morfine is op dit moment mijn beste maat. Helaas moet ik ook de kortdurende morfine slikken omdat ik, wanneer ik op bed lig, pijn in de rug krijg. Er zitten natuurlijk bijwerkingen aan de morfine maar die krijg ik er gratis bij dus niet zeuren Jan.............!.

Sinds afgelopen vrijdag komt er voortaan elke dag een wondverpleegkundige langs om de linker oksel/arm/schouder te behandelen. Die huid en bulten/uitstulpingen gaan open en mogen natuurlijk niet ontstoken raken.

3 Reacties
Geschreven op 2015 Jan 03 door jandevaan
Olivia schreef op 27 Jun 2016 09:16 am
Th'ats going to make things a lot easier from here on out.
Fred en Henriette schreef op 03 Jan 2015 07:49 pm
Lieve Jan en Joke
Heel veel,iefs van ons .
Wij voelen ons bofkonten!
En jullie..... Serk hoor hoe je er steeds weer opnieuw iets van maakt!
Wij denken aan jullie en wensen voor jullie zoveel mogelijk goeds, en zoveel mogelijk liefdevolle en fijne momenten.
Voor 2015
Bart schreef op 03 Jan 2015 04:24 pm
Wat een verschrikkelijke afsluiting van 2014 en slechte start van 2015. Gelukkig wordt er goed voor je gezorgd! Veel sterkte Jan! Maak er wat van!
Naam:
E-mail: (niet verplicht)
emoticons: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Powered by CuteNews

Januarie 2015