Home     Weblog     Momenten    Behandelingen     Gedachten     Vechtsport     Contact

De laatste chemo stroomt weer binnen en een domme actie !!!

Het was vanmorgen om 10.10 dat de eerste zak met chemo aan mijn infuus werd gekoppeld. Het is de eerste zak chemo van deze laatste zware kuur, als alles volgens plan gaat. Ik wacht het allemaal gewoon af en zie wel wat er gaat gebeuren. Het is wel spannend want ik krijg nu de laatste zware chemokuur en daarna zal uit een CT-scan moeten blijken of het allemaal geholpen heeft en ik "schoon" ben. Ik blijf goede hoop houden maar blijf ook realistisch !!

Vanmorgen kwam tijdens het fietsen de slang van de Hickman-Catheter onder de trapper van de fiets. De Hickman-Catheter werd bijna uit mijn lichaam getrokken. Beetje dom natuurlijk maar de schade is gelukkig meegevallen !!!

Geschreven op 2013 Sep 12 door jandevaan
Laatste keer !

Ik ben weer gearriveerd, gemotiveerd en geinstalleerd in het ziekenhuis in Rotterdam. Het bloed is weer afgenomen en alle waarden zijn goed zodat morgen met de laatste zware chemokuur gestart kan worden. Hoe eerder hoe beter, dan ben ik er het snelste van af. Het eten is nu al helaas weer een probleem maar dat was te verwachten. De afgelopen week samen thuis met Joke was erg fijn !

Geschreven op 2013 Sep 11 door jandevaan
Fijn thuis !

Ik ben nu al lekker 1 dag thuis. Dat is zo ontzettend fijn. Wat me wel is tegen gevallen is de enorme moeheid die ik gisteren heb gehad. En ik had echt niet veel gedaan. Gewoon een paar keer het dorp in, een boodschap doen je weet wel. Maar ik kom natuurlijk van een hele kleine wereld (klein kamertje ziekenhuis) in de hele grote wereld en dat is wel een verschil. Als ik nu bijvoorbeeld 1 keer naar de winkel loop heb ik al meer afstand afgelegd als dat ik de afgelopen 3 weken in het ziekenhuis heb gedaan. En dat heb ik dus gemerkt. Gewoon dus een stapje (stapjes) terug he. Ik ga ervan genieten hoor, samen met Joke !!

Geschreven op 2013 Sep 06 door jandevaan
Geweldig, al naar huis !!!!

Ik zou eigenlijk morgen naar huis mogen maar ik mag vanavond al weg. Mijn bloedwaarden stijgen erg goed en dat is positief natuurlijk. Ik mag een week thuis blijven en hoef me pas weer op 11 september te melden wat geweldig is. Kan ik mooi herstellen en aansterken voor de derde en laatste ronde. En natuurlijk fijn bij Joke zijn. Zij is al onderweg om mij op te halen. 

Geschreven op 2013 Sep 04 door jandevaan
Op mijn bek gepleurt !

Ja, je moet alles een keer mee gemaakt hebben. Vanmorgen ben ik uitgegleden in de douche en onderuit gegaan. Ik heb daarbij wel twee tenen kapot gestoten en die bloeide dus. Wondjes zijn goed schoon gemaakt. Gelukkig heb ik er verder niets aan over gehouden en is alles weer ok want ik mag natuurlijk geen infecties oplopen.

 

De afgelopen dagen heb ik een keer bloedplaatjes toegediend gekregen en een bloedtransfusie gehad. Nu gaat het weer een stuk beter met me. De bloedwaarden zijn weer aan het stijgen.

Geschreven op 2013 Sep 03 door jandevaan

<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 Volgende>>

Powered by CuteNews

Januarie 2015