Home     Weblog     Momenten    Behandelingen     Gedachten     Vechtsport     Contact

Morfine helpt wel........... afgevallen........... !

Ik heb vannacht best goed geslapen. Na inname van de morfine was de pijn een stuk minder en kon ik lekker slapen. Nu voel ik me niet zo goed. Ik ben al een paar kilo afgevallen, dat kost kracht natuurlijk. Eten gaat een stuk minder. Om toch wat positiefs te noemen: "Ik ben 1 sigaret minder gaan roken" . Nu dus nog maar 4 op een dag............... De reden? Niet vanwege dat verschrikkelijke gezeik met nieuwjaar van al die goede voornemens maar gewoon omdat ik dit nu wilde !!!!!!!!!!!!!

Oh ja, ik beweeg/sport een stuk minder en dat is balen.............................. !

Geschreven op 2014 Dec 28 door jandevaan
Eerste Kerstdag was erg leuk......

De eerste kerstdag was erg leuk en gezellig. Ik ben samen met Joke bij mijn broer gaan eten waar bijna de gehele familie ook was. Het was fijn dat mijn moeder er ook was. Ik heb goed gegeten en gedronken maar helaas werd ik daar die avond en nacht al voor gestraft. Ik heb erg veel pijn in mijn buik gekregen en ik denk dat het door het eten kwam. Niet het eten zelf want dat was erg goed en vers bereidt en werd in kleine hoeveelheden geserveerd. Echt geweldig. Maar ik had niet zoveel moeten eten denk ik.

Gisteren heb ik een beetje diarree gehad en overgegeven in de wc. En gisteravond ging het op een andere manier verkeerd. Een uurtje voordat ik naar bed ging kwam de pijn in de onderrug weer opzetten. Ik had al dicloflenac gepakt. Toen ik naast Joke ging liggen (om te gaan slapen ha ha) begon de pijn zo erg te worden dat ik er een beetje gek van werd. Nadat ik een paar uren wakker had gelegen van de pijn had ik toch besloten om Morfine te pakken want de pijn was heftig. Dit was met tegenzin van Joke maar ik heb het toch gedaan. Ik weet niet of de combinatie Dicloflenac en Morfine kwaad kan maar ik had zo'n pijn. Ik heb, nadat ik nog een tijdje wakker heb gelegen toch nog een paar uurtjes geslapen. Wel lekker hoor. 

Nu voel ik me wel een beete duizelig maar ik heb niet het enge gevoel wat ik had toen ik voor de eerste keer Morfine slikte. Hopelijk kan ik vannacht beter slapen.................. 

Geschreven op 2014 Dec 27 door jandevaan
Minder eten, gewicht verliezen............... de "Knak" begonnen ???

Mijn eetlust is op dit moment minder aan het worden. Ik heb wel zin in eten maar wanneer ik er aan begin gaat het verkeerd. Ik krijg dan het gevoel dat ik bijna moet braken. Daardoor eet ik een stuk minder op dit moment en begin al gewicht te verliezen wat niet de bedoeling is. Daarom heb ik contact opgenomen met de dietiste en ik kan morgen al beginnen met het drinken van "bijvoeding". Dan krijg ik tenminste de benodigde voedingsstoffen binnen.

Al met al gaat het een stuk slechter met me op dit moment. Als de "knak" maar niet is ingezet...............

Geschreven op 2014 Dec 23 door jandevaan
Bijna geen pijn...............In de zevende hemel....................

Ik heb gisteravond voor de eerste keer 2 capsules Tramadol ingenomen voordat ik ging slapen. Dit was op advies van de huisarts. Ik heb deze pillen al eerder geslikt maar toen elke keer maar 1 capsule tegelijk en dat werkte niet.

Vannacht heeft het wel gewerkt want ik heb bijna geen pijn gehad, alleen met het inslapen een beetje. Ik heb goed geslapen dus. Wel een apart gevoel om een keer zonder pijn te kunnen slapen, ik heb vanmorgen wat langer in bed blijven liggen om wat na te genieten hiervan.

Gisteren was een leuke dag want we hadden een reunie van de biljartclub B&B. Dat was erg gezellig en ik heb gewonnen wat natuurlijk een goed gevoel geeft want ik wil met biljarten altijd winnen. Het was 20 jaar geleden dat ik voor het laatst een keu had aangeraakt. Het was een erg leuke dag met leuke mensen.

Geschreven op 2014 Dec 21 door jandevaan
Klachten nemen toe !!

Helaas nemen de klachten in de buik toe. Ook rond de linker oksel zijn diverse bultjes, wratjes en rode uitslag bijgekomen. Waarschijnlijk zijn dat uitzaaiingen. Vannacht weer slecht geslapen vanwege pijn in de onderrug en rechter been/heup. Daar heb ik fysiotherapie voor maar op dit moment wordt het erger.

Ook wordt de waarschijnlijke vochtophoping op een plaats waar je niet zo gauw openlijk over praat, soms meer en dan weer minder. Ik slik medicijnen maar deze helpen niet echt. In overleg met de huisarts ga ik een ander medicijn slikken en hopelijk levert dat wat op. Het is puur als pijnbestrijding. Ook had ik afgelopen week het ziekenhuis in Rotterdam gebeld maar de arts vond het niet nodig dat ik nu langs kwam naar aanleiding van de klachten die ik uitgelegd heb. Ik kon wel altijd bellen en/of toch nog langskomen als ik dat zelf wilde. Wel moest ik het aan de huisarts laten zien en kijken wat hij er van vond. Dit heb ik gedaan. Het is nu nog niet nodig om eerder naar Rotterdam te gaan.

Helaas is Joke nu ook ziek geworden en heeft maar 1 dag thuis mogen blijven van haar werk omdat ze geen personeel hadden om dit op te vangen. Zeer triest voor haar................................... Maar wat is zij toch een sterke vrouw want ze is vandaag gewoon gaan werken ondanks dat ze beter thuis had kunnen blijven.

Ik geniet nog steeds na van mijn 50ste verjaardag ........................

Geschreven op 2014 Dec 19 door jandevaan

<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 Volgende>>

Powered by CuteNews

Januarie 2015