Home     Weblog     Momenten    Behandelingen     Gedachten     Vechtsport     Contact

Godver....... Weer knobbeltjes erbij !!

Ik ben vanmorgen wezen trainen in de sportschool en toen ik aan het douchen was ontdekte ik onder mijn linker oksel weer zeker 2 knobbeltjes. Ik heb verder niet gezocht want daar had ik echt geen zin in. Ondanks dat de professor in het ziekenhuis zegt dat het proces langzaam gaat heb ik daar zo mijn twijfels over. Ik voel me verder goed maar het geeft wel te denken he !

 

Geschreven op 2014 Jul 14 door jandevaan
Uitslag was best goed !

Gisteren heb ik de uitslag van het bloed gehad. De tumormarkers waren niet veel gestegen en de andere waarden van het bloed gingen de goede kant op. De derde knobbel in mijn nek is ook een uitzaaiing maar deze knobbels worden pas bestraald wanneer ik er last van ga krijgen. Om dat ik me redelijk goed voel en verder weinig klachten heb moet ik over 2 maanden weer terug komen. Misschien dat dan een scan gedaan wordt, zeker in verband met mijn lichte buikklachten en het feit dat mijn buik steeds dikker wordt. Dat was nu nog niet verontrustend zei de professor. Ik kan nog steeds niet deel nemen aan de experimentele onderzoeken wat ik op dit moment ook niet wil. Maar de bloedplaatjes stijgen nog steeds wat goed is natuurlijk. Ook mijn beenmerg is goed herstellende en dat zijn natuurlijk prima ontwikkelingen. 

Ik vroeg aan de professor of de uitspraak van dat ik nog 1 tot 2 jaar te leven heb wanneer ik niet aan de stamcellen transplantatie zou hebben deelgenomen nu ook nog geldt omdat deze behandeling op isolatie niet heeft gewerkt kon hij geen duidelijk antwoord geven. Hij zei dat ik met deze behandeling wel tijdwinst heb geboekt !!!!!!! Over 2 maanden weer terug voor controle en eventuele CT-scan.

smiley

Geschreven op 2014 Jul 10 door jandevaan
Shit..... derde knobbel in de nek !!!

Ik heb gister avond een derde knobbel in de nek ontdekt. Dat is wel verontrustend. Morgen moet ik om 11.50 in het ziekenhuis in Rotterdam zijn voor een gesprek met de professor. Afgelopen maandag heb ik in Rotterdam bloed laten prikken en daar krijg ik morgen de uitslag van. Het is nu wel een beetje eng omdat die derde knobbel in de nek erbij is gekomen. De "tumormarkers zullen wel weer gestegen zijn.......... Wel fijn dat Joke er elke keer bij is !

Geschreven op 2014 Jul 08 door jandevaan
Controle ziekenhuis, bijgelovig ?

Ik voel me goed en ben net wezen trainen in de sportschool. Volgende week op 09 juli 2014 moet ik weer naar het ziekenhuis in Rotterdam voor een controle. Hopelijk zijn de tumormarkers in het bloed niet teveel gestegen. Het is op 09 juli 2014 precies 26 jaar geleden dat mijn vader overleden is aan kanker. Een slecht teken ? Gelukkig ben ik niet bijgelovig !!!

 

Geschreven op 2014 Jul 03 door jandevaan
Hobbel en Knobbel...........Tijd..........?

Ik heb veel tijd om niks te doen. Hopelijk krijg ik nog veel tijd om actie te ondernemen !!!!!

Ik voel me goed alleen mijn 2 grote vrienden "Hobbel en Knobbel"  in mijn nek zijn keiharde en vervelende gasten !

 

Geschreven op 2014 Jun 21 door jandevaan

<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 Volgende>>

Powered by CuteNews

Januarie 2015