Home     Weblog     Momenten    Behandelingen     Gedachten     Vechtsport     Contact

Studie Excel afgerond !! Toekomst............ ??

Ik voel me goed, wel wat vermoeider dan normaal maar dat geeft niet. Ik heb net mijn studie Excel afgerond. Daar ben ik in januari 2013 mee begonnen en dat was heel leuk om te doen ondanks dat ik er wat langer over gedaan heb vanwege mijn situatie. Op dit moment ben ik aan het kijken  welke studie/opleiding ik nu kan gaan volgen. Het is lastig maar ik moet bij mijn keuze mee laten wegen wat ik er in de toekomst mee wil doen want ik moet toch verder in het werkproces (of niet!) alleen wel op een andere manier. Ook zal het huisje toch betaald moeten worden en wil ik Joke af en toe kunnen verwennen !! Maar ik weet niet wat die toekomst zal zijn want deze wordt voor een groot gedeelte op aanstaande woensdag 12 maart 2014 bepaald. Heel erg spannend !!!!

 

Geschreven op 2014 Mar 04 door jandevaan
Niet zeiken man !

Ik weet het even niet. Waar ga ik naar toe, wat is de toekomst, is er nog een toekomst, hoe zal de uitslag zijn, wanneer gaan de klachten beginnen, hoe kan ik Joke steunen want voor haar is het ook zwaar. Dat vraagt ze niet want ze is erg sterk maar ik wil er ook voor haar zijn, ik wil huilen maar dat lukt niet.  Ik moet opletten dat ik niet teveel mijn eigen wereld maak waarin ik alleen ben !   Dit zijn zomaar een paar gedachten.................. Ik voel me kloten !

En dan denk ik meteen, zit niet te zeiken man want tot nu toe is het allemaal nog meegevallen en verschijnt er een glimlach op mijn gezicht !

Geschreven op 2014 Feb 22 door jandevaan
Weer slecht nieuws !

Ik heb gisteren contact gehad met mijn behandelend arts in Rotterdam en hem de vraag voorgelegd of nieuwe therapien voor mij nut hebben. Het ging over de Protonentherapie, Nanotechnologie en de Immuuntherapie. Hij was eerlijk en vertelde dat dit voor mij geen nut heeft om de volgende reden: 

Van zaadbalkanker is bekend dat het erg goed reageert op chemotherapie. Ik heb de beste en zwaarste chemo gehad en de ziekte lijkt terug te komen. Daarom hebben bovengenoemde therapien geen nut voor mij. Ook omdat ze nog experimenteel zijn . Kortom, het ziet er niet zo goed voor mij uit. Het beste kan ik wachten tot 12 maart 2014 wanneer ik weer bloedonderzoek en een CT-scan krijg. Dan zal blijken of de ziekte echt terug is ! Heel spannend.

Ik voel me goed maar ben eigenlijk doodziek !!

Geschreven op 2014 Feb 20 door jandevaan
Ongelofelijke titel film "Kankerlijers"

Ik voel me goed maar niet toen ik een recensie las van een film die momenteel in de Nederlandse bioscopen draait. Hij heeft als titel "Kankerlijers". Het is een komische film die gaat over een paar kinderen die kanker hebben en in het ziekenhuis gekke dingen doen. Lees onderstaand artikel dat ik naar het Brabants Dagblad heb gestuurd en dat op 19-02-2014 in deze krant is geplaatst: De titel van de film vind ik verschrikkelijk, bah !!!

Geschreven op 2014 Feb 19 door jandevaan
Koorts weer weg.......

Ik voel me weer goed. De koorts is weg en de koppijn ook. Vandaag slik ik de laatste dag antibiotica. Dus weer snel herstelt wat volgens mij goed is. Toch nog een paar dagen rustig aan doen voor de zekerheid !

 

Geschreven op 2014 Feb 13 door jandevaan

<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 Volgende>>

Powered by CuteNews

Januarie 2015