Home     Weblog     Momenten    Behandelingen     Gedachten     Vechtsport     Contact

Pijn op verzoek....... ??

Vannacht heb ik weer op de rand van het bed gezeten omdat ik behoorlijk pijn kreeg in mijn rug. Dat komt plotseling opzetten, is hevig en verdwijnt meestal gelukkig na ongeveer 10 minuten. Ik moest vannacht niezen, Joke werd daardoor wakker en vroeg of het ging met me. 'Kriebeltje in de neus' zei ik. Daarna begon de pijn op te komen, werd hevig en verdween na ongeveer 10 minuten. Een tijd geleden ging dit ook gepaard met pijn onder de rechter borst. Gelukkig was dat nu niet aanwezig. 

Ik heb gisteren nog gedacht dat het een tijd geleden is dat ik die pijnklachten in mijn rug en borst heb gehad. En vannacht heb ik het gekregen, 'Het was geen verzoek hoor lieve God als je bestaat...................'! Of zou toch het duiveltje aan het vervelen zijn geweest !!

 

Geschreven op 2014 Sep 18 door jandevaan
nondeju..........Veel pijn !

Gisteren kreeg ik veel pijn in mijn buik en onderrug. Dat begon toen ik 's middags op bed lag te rusten. Eigenwijze knuppel dat ik ben bleef ik 3 kwartier liggen draaien en pijn te hebben voordat ik paracetamol pakte en toen ging het wel beter. Lang leve de paracetamol !!! Ik heb nog kunnen slapen maar het gaf wel een verontrustend gevoel, met name de pijn in de buik aan de linker kant was heftig, dat waren steken die veel pijn deden. Ook mijn rug werkte niet erg mee maar ik weet niet zeker of het de pijn is die ik wel eens vaker heb gehad in mijn rug of dat het met de ziekte te maken heeft. Ik heb extra paracetamol geslikt en ook vannacht ben ik opgestaan om toch paracetamol in te nemen. Nu valt de pijn mee maar is wel een beetje aanwezig. Het is een rotgevoel en ik hoop dat het niet erger wordt !

Geschreven op 2014 Sep 14 door jandevaan
Toenemende klachten

Ik schrijf de laatste weken niet zo positief maar de realiteit is niet anders. De klachten nemen op dit moment toe. Ik ben afgelopen maandag bij de huisarts geweest omdat ik last van duizelingen heb. Dat breng ik natuurlijk al snel in verband met de trombose die op een relatief gevaarlijke plaats zit en kan verhuizen naar de hersenen, hart en longen. Gelukkig verdwijnen deze klachten ook weer en heeft het waarschijnlijk te maken met een iets te lage bloeddruk. 
De pijn in mijn nek wordt echter heviger. Daar heb ik last van wanneer ik mijn hoofd draai, moet hoesten en slikken. Met paracetamol wordt het wel wat minder maar toch geeft het te denken he ! De pijn ontstaat voor m'n gevoel door de knobbels in mijn nek. De knobbels zijn ook lastig wanneer ik op mijn linker zij lig en geven dan af en toe pijn. De buikklachten die ik een paar dagen gelden heb gehad kwamen vannacht ook weer even op bezoek. Gelukkig zijn ze maar ongeveer een half uurtje gebleven.

 

Geschreven op 2014 Sep 09 door jandevaan
Auw !

Gisteren heb ik de gehele dag veel last gehad van pijn aan de linker kant van mijn buik. Ik kreeg bijna constant steken en het was erg vervelend. Pas toen ik paracetamol heb gepakt werd het minder. Gelukkig heb ik wel goed geslapen wat ook natuurlijk fijn is voor m'n Joke want die moet de volgende dag weer vroeg op he !! Nu heb ik er bijna geen last meer van gelukkig. Dat is wel een goed teken he !

 

Geschreven op 2014 Sep 07 door jandevaan
Zevertekst........ of toch niet ??

Ik heb een engeltje maar ook een duiveltje. Wanneer ik heb besloten om rechts te gaan (engeltje heeft gesproken) dan komt het duiveltje mij vertellen dat ik beter links kan gaan. Dat gebeurt met vele beslissingen die ik neem of voor dingen die ik wil doen. Ik wordt er gek van. Ik dacht trouwens dat je gelovig moest zijn om deze twee figuren in je leven toe te laten? Er is helaas bij mij nog een derde figuur bij gekomen die sterker is dan het geloof. Zijn naam is kanker. Dan kun je bidden en smeken tot je een ons weegt maar deze figuur heeft meer macht en is sterker als God ! Beslissingen worden vanaf nu door hem genomen. Tsjonge jonge, wat een zevertekst !!! (veel vrije tijd he!)

Geschreven op 2014 Sep 02 door jandevaan

<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 Volgende>>

Powered by CuteNews

Januarie 2015